אני כבר מבולבלת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כבר מבולבלת...
    רינת
    23/02/2014

האם זה נכון שלא ניתן להרתיח מים מינרליים??
    אמא שלי קראה על זה והיא משגעת אותי בעניין.. לי אישית זה נשמע לא הגיוני אבל מעניין אותי לשמוע דעות בנושא...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני כבר מבולבלת...

הוספת תגובה

• הנה ההסבר אחת ולתמיד

תמר
    25/02/2014

זה באמת נושא שחוזר על עצמו, כי זה קצת מבלבל. אם הרתחת מים אמורה להרוג את כל החיידקים והלכלוכים שמצטברים, אז עולה השאלה אם זה הורג גם את המינרלים.
    אז תרגישי בנוח עם השאלה ועם השיגעון.... כולנו היינו שם כאמהות צעירות :)
    בגדול התשובה היא לא. ואם נרד לפרטים אז המינרלים שבמים הם חלק אינטגרלי מתוכם ולא נעלמים, גם כשמרתיחים אותם. זה הרעיון של המים המינרלים, שיש בתוכם חומרים שהם בריאים וטובים לשתייה ולדעתי אם כבר אז עדיף להרתיח אותם (על פני מי ברז) כדי לתת לילד גם דברים עם ערך כלשהוא. אנחנו מרתיחים את המים במתקן של מי עדן וסוגרים את הבסטה. אגב, זה רק עד גיל שנה. אח"כ כבר לא חובה להרתיח.

בהצלחה חמודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיף לשמוע...

רינת
    27/02/2014

שאת מבינה אותי :)
    תודה על המענה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו