בכיות כל לילה עד שנרדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכיות כל לילה עד שנרדמים
    יעל
    23/02/2014

שלום,

הבת שלי כבר בת שנתיים וארבעה חודשים
    ישנה בצהריים בערך שעתיים ולאחר מכן לא נרדמת בלילה
    בגלל שאנחנו אוספים אותה בערך באחת וחצי מהמשפחתון (אין לנו אפשרות מוקדמת יותר) היא נרדמת משתיים עד שלוש וחצי ארבע (אחרי שמעירים אותה בכח) מה שגורר שינה מאוחרת בלילה (22:30 במקרה הטוב)
    אני מנסה להקדים לה את השינה ושמה אותה בלול משמונה וחצי בערך, חצי שעה ראשונה היא משחקת ולאחר מכן בוכה עד שמקבלת מנה שניה של מטרנה, לאחר מכן עוד חצי שעה שעה של בכי ואז נרדמת
    התחלתי להתעלם ולהגיד לה בנחישות לילה טוב ואפילו להכנס למיטה בעצמי (היא רואה אותנו דרך הדלת של החדר), לפעמים זה עזר והיא הלכה לישון אחרי בכי.
    ניסינו להוריד לה את שנת הצהריים והיא באמת הלכה לישון מוקדם אבל אחרי שקראנו קצת באינטרנט הבנתי שזה יכול להאט להם את ההתפתחות בשלב הזה.
    אני אובדת עצות, ואין לי ימים. צריכה פתרון במהירות...
    כרגע נשברתי והיא מחוץ ללול :) לזכותי ייאמר שזה בקושי קורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכיות כל לילה עד שנרדמים

הוספת תגובה

• בכיות כל לילה עד שנרדמים - תגובה

טובי פלד
    24/02/2014

שלום יעל
    שינה זה פרידה וזה לא נעים להפרד בלילה בחושך מכולם. היא ישנה בצהריים כי היא זקוקה לשינה הזאת. תני לה להירדם בקצב שלה .בלי לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת בקצב שלה?

יעל
    24/02/2014

האם לתת לה לבכות עד שתירדם? האם לא לשים אותה עד שהיא ממש עייפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו