תינוק בן חודשיים שמתפתל מכאבי גזים:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודשיים שמתפתל מכאבי גזים:
    שירלי
    04/03/2014

ילד ראשון שלי. אני מניקה הנקה מלאה, נמנעת ממזונות שעלולים לגרום לו לגזים (קטניות, כרובית, כרוב, שתיה מוגזת), שותה בעצמי תה שומר והרבה והוא עדיין מתפתל מכאבים ורק מעורסל במנשא תוך כדי הליכה שלי מרגיע אותו קצת. ממש מסתובבת ככה כל היום...

מותשת, מתוסכלת ולא יודעת איך לעזור לו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בגזים

עמיתה
    05/03/2014

מנסיוני האישי ועד שהרופא יענה - מה שהכי עזר היה עיסוי הבטן (תסתכלי באינטרנט בדיוק מה צריך לעשות או אפילו תלכי לסדנא, אני הלכתי פעם אחת וזה מאוד עזר). חוץ מזה יש תכשירים כמו גרפווטר למשל שמטפטפים מהם קצת לתינוק. מאוד יעיל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כ"כ מבינה

רוני
    05/03/2014

מניסיון לצערי עם שני הילדים..
    מה שעזר לנו-עיסויים, קפיצה על כדור פיזיו, את יכולה לנסות גם סימיקול לפני האכלה, אם את מניקה לשתות תה שומר וגם להחזיק בתנוחה של נמר על עץ

תקופה לא פשוטה אבל עוברת..מן הסתם

תרגישו טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על העצות. כדור פיזיו לא

שירלי
    06/03/2014

נוח לי פיזית, מעדיפה מנשא.. ותה שומר כאמור שותה אבל לא רואה הקלה אצלו....
    גם הרוקח בבית המרקחת המליץ על גרפווטר ואמר שזה טבעי. קניתי אבל היום היה יום בסדר יחסית, אז עוד לא ניסיתי.
    אנסה גם עיסויים, הראו לי פעם בטיפת חלב איך, לא ניסיתי משום מה.

מקווה שישתפר בקרוב, כי זה מתיש אותו ואותי.. סופ"ש נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו