פחדים לילדה בת שלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים לילדה בת שלוש
    רננה
    07/04/2014

שלום

יש לי ילדה בת שלוש ,מאוד מאוד חכמה ונבונה. מאז שהיתה קטנה לא אהבה לשחק לבדה ברגע שהייתי יוצאת מהחדר היתה מיד בוכה ומחפשת את קרבתי.
    כיום כאשר היא יודעת להסביר את עצמה היא אומרת לי כי היא מפחדת מרעשים . לדוג: רעשים של מכוניות , צופרים,דפיקות וכל הרעשים הרגילים מהרחוב.. אם נניח אלך לתלות כביסה היא מיד תבוא אחרי לחדר כביסה וכשהיא רוצה לשחק המשחק כלשהו היא מבקשת שאבוא איתה לחדר להוציא אותו וכאני שואלת אותה למה היא לא מוציאה לבד היא אומרת שהיא שמעה רעש והיא מפחדת. האם זה נורמלי? יעבור עם הגיל? וכיצד עלי להתנהג?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים לילדה בת שלוש

הוספת תגובה

• פחדים לילדה בת שלוש

רננה
    24/04/2014

דלגו עלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדים לילדה בת שלוש - תגובה

טובי פלד
    27/04/2014

שלום רננה
    לילדה שלך יש רמת רגישות וחרדה גבוהה. בדרך כלל זה משהו מולד.אני מציע שתתנהג רגיל בלי לחץ .בהמשך רמת החרדה תפחת והיא תוכל להישאר לבד. אולם הסיכוי גבוה שהיא תהיה יותר חרדתית גם בעתיד.לא בכל בתחומים .
    אפשר לעבוד אתה באופן מקצועי על הפחתת החרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו