גמילה מחיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    ענת
    19/04/2014

הבן שלי בן שלוש וארבעה חודשים.

בקיץ האחרון היה ניסיון לגמול אותו מחיתול אבל הוא ממש התנגד והגננות אמרו שהוא לא בשל לגמילה אז הפסקתי עם הניסיון דיי מהר.

עכשיו בפסח מנסים שוב. עם כל הטריקים של דיסקים בנושא, ספרים, פיפי פרס, וכו'. בהתחלה הוא הסכים לשבת בשירותים עם החיתול עליו. בהמשך כשהורדתי לו את החיתול הוא כבר לא הסכים לשבת בשירותים ופשוט התאפק שעות. כשכבר לא יכול היה להתאפק יותר הוא פשוט עשה פיפי על הריצפה. הוא כן צעק לי "פיפי פיפי" אבל לא ניסה אפילו לרוץ לשירותים. כשניסיתי להושיב אותו תוך כדי על האסלה הוא פשוט צרח והשתולל וניסה לרדת מהאסלה.
    ובכלל בימים האלו שהורדנו לו חיתול הוא התנהג מאוד לא יפה, הראה שהוא כועס עלינו ועשה המון שטויות.
    אחרי כל זה פשוט נשברתי והחזרתי לו את החיתול.
    נמאס לי לשמוע שהילד לא מוכן ולא בשל, באותה הדרך הוא גם מתנגד להתנתק מהמוצץ ומהבקבוק. נראה לי יותר כמו התפנקות של הילד.

מה הייתם מציעים לי לעשות? האם ידןע לכם על יועץ גמילה מחיתולים או מכון שמתעסק בנושא באזור נס ציונה- רחובות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים - תגובה

טובי פלד
    19/04/2014

שלום ענת
    לילד עד גיל 5 צריך לתת להיגמל בקצב שלו. עזבי אותו לחלוטין.הוא יגמל מעצמו. הוא כנראה ילד עם מערכת עצבים יותר רגישה ומתקשה לעמוד בתיסכולים.אבל יעוץ יותר יסודי יעזור לכם בכל הנושאים האלה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו