הגזים הגיעו, איך אני מקילה עליו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגזים הגיעו, איך אני מקילה עליו?
    שירלי
    22/04/2014

הבן שלי בן 3 שבועות, רק יונק ובשבוע האחרון ממש מתפתל ובוכה שעות על גבי שעות בערב. הלכתי לרופא והכל תקין והוא הרגיע שזה גזים וזה יעבור עוד כמה חודשים.
    אבל זה לא מרגיע... ואני רוצה לנסות לעזור לו.
    ניסיתי עיסויים ולערסל אבל כשהוא בהתקפה של הגזים נראה שזה שאני נוגעת בו רק מציק לו יותר.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי

פולינה
    26/04/2014

היי שירלי :) גם לילד שלי היו התקפים מאוד חזקים של גזים,הדבר היחידי שעזר לי זה גרפטור טיפות כאלה,את יכולה למצוא אותם בבתי מרקחת אני מאוד ממליצה לך הטיפות האלה פשוט היו מצילות אותי ואת הקטן :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, קיבלתי מעוד אמהות המלצה על

שירלי
    27/04/2014

הטיפות האלו. קניתי היום אחרי שהרוקחת הרגיעה אותי שטבעי לגמרי ונתתי בפעם הראשונה. מקווה שבאמת יעזור כי אני מיואשת, מתוסכלת ותשושה.
    לא אשרוד עוד חודשיים כאלה...

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים

אורחת
    29/04/2014

היי
    גם לבת שלי עברה את התקופה הזאת של הגזים ניסיתי גרפווטר וזה לא עזר
    קניתי טיפות טבעיות שניקראות מפיג N מבית מרקחת הומאופתי שממש עשו פלאים נסי לבדוק אולי יעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו