בת שנה ותשע פוחדת ממזגן ומאוורר תקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ותשע פוחדת ממזגן ומאוורר תקר
    נטע
    07/05/2014

היי, הקטנה שלי בת שנה ותשעה חודשים, בזמן האחרון החלה לפתח פחד ממאווררי תקרה, גם כשהם כבויים. היא נלחצת ומתנהגת בצורה הסטרית, רוצה רק ידיים, לב דופק מהר ובוכה. לא מפסיקה להסתכל לשם. כמובן שהסברנו לה מספר פעמים שזה רק עושה רוח כשחם ושאין לה ממה לחשוש ושאנחנו כאן והכל. זה לא צלח. לא זוכרת שהיה משהו בעבר שיכול היה להשפיע.. אח"כ כשהלכנו לאמא שלי התחילה להגיב באותה צורה גם למזגן. הבנו שאולי זה הרוח. יידעתי את הגן שישימו לב. חשוב לי לציין שבבית אין לנו מאווררי תקרה ואין תגובה כזאת למזגן של הבית. זה קרה אצל הסבתות/חברה. מה עושים? איך מתמודדים עם זה? בלי קשר מרגישה שהיא פחדנית מעוד דברים קטנים.. איך יוצרים אצלה ביטחון ועוברים את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת שנה ותשע פוחדת ממזגן ומאוורר תקר - תגובה

טובי פלד
    10/05/2014

שלום נטע
    הילדה שלך כנראה חרדה מלידה .את כנראה תראי את זה גם בהמשך. זה יכול לבוא לידי ביטוי גם ברגישות לרעש לגרויים חושיים שונים. הדרך הנכונה היא להבין שזו התגובה הראשונה שלה ולא לאט היא יכולה להירגע.
    הגיבו במתינות בהסבר, במגע בהסחת דעת..אל תצעקו אל תענישו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו