תהליך גמילה ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך גמילה ארוך
    שרון
    14/05/2014

הי,

הבן שלי בן 3. התחלנו גמילה לפני 8 חודשים (בדיעבד, התחלנו בשלב שהוא לא היה בשל, אבל נכון לעכשיו זה כבר מאוחר מדי להחזיר את הגלגל לאחור ונותר לנו להתמודד עם ההשלכות של הטעות..). בכל מקרה, הוא גמול לחלוטין מקקי (מבקש, עושה, אין פספוסים בכלל, גם באמצע הלילה מבקש). הבעיה היא בפיפי - תהליך הגמילה התקדם יפה, היו פספוסים פה ושם (בעיקר הרטבות של תחילת פיפי רק בתחתונים). בחודשיים האחרונים יש רגרסיה משמעותית, שמנו לב שאם אנחנו לא לוקחים אותו לשירותים, הוא לא מבקש והוא פשוט יעשה במכנסיים (הזמן היחיד שהוא מבקש זה לפני שינה וכשאנחנו באוטו, כל שאר הזמן הוא באמצע משחק והוא לא מבקש בכלל). ניסינו להעיר לו על זה מבלי להפוך את זה למוקד היום, אבל שום דבר לא השתנה. הוא עושה פיפי במכנסיים וזה אפילו לא מפריע לו (הוא אפילו לא מבקש להחליף). הוא מבין לחלוטין את העניין, אנחנו מסבירים לו והוא חוזר על מה שאנחנו אומרים ומבין שזה לא בסדר שהוא עשה במכנסיים, אבל שום דבר לא משתנה בהתנהגות שלו. אנחנו מיואשים ולא יודעים מה לעשות ואיך להתמודד עם הבעיה. נשמח לקבל עצות. חשבתי אולי להישאר איתו בבית כמה ימים, בלי בגדים בכלל, ולנסות לשחזר את הימים הראשונים של הגמילה, אבל אני לא יודעת אם זה הפתרון. חשוב לציין שלא התחלנו גמילה של לילה (וגם בצהריים הוא ישן עם חיתול - חשבנו להתחיל אבל לאור הרגרסיה בגמילת יום, אני לא בטוחה שזה הזמן הנכון).
    נשמח לקבל עצות...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך גמילה ארוך

הוספת תגובה

• תהליך גמילה ארוך - תגובה

טובי פלד
    18/05/2014

הי שרון
    עזבו את זה לחלוטין. אל תדברו על זה זה יעבור מעצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו