קשיים רגשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים רגשיים
    עמית
    29/05/2014

שלום
    בתי בת 2.5 ואני שמה לב שהתגובות שלה לדברים שלא מוצאים חן בעיניה או לא מסתדרים לה מאוד עוצמתיות וסוערות.
    למשל, שיחקנו בגינה עם עוד חברה מהגן וכשהגיע הזמן ללכת היא פשוט נכנסה לסערת רגשות ולא הפסיקה לבכות וביקשה את החברה , היה לה קשה מאוד להיפרד ממנה וזה חוזר על עצמו בכל מפגש. גם כשאנו כועסים עליה מגיבה בקיצוניות ,בבכי חזק , השטתחות על הרצפה . בנוסף יש לה אח קטן בן 4 חודשים , כשהיה בן חודש אושפז לשבוע ומאז היא ממש מסרבת לשחרר ממני ואם קמה באמצע הלילה ולא רואה אותי מתחילה סצינה של בכי עד שאני מרגיעה אותה. היא לא רוצה אף אחד רק אותי.
    אני חושבת שיש לה בעיה בוויסות רגשי , אולי אני טועה .
    מה אפשר לעשות ואיך לטפל, נורא כואב לי עליה וכמובן שלנו ההורים קשה מאוד ולא תמיד יודעים איך להתנהג ..

נשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים רגשיים

הוספת תגובה

• קשיים רגשיים - תגובה

טובי פלד
    01/06/2014

עמית שלום
    הבת שלך מגיבה בחרדה לכל מצב של פרידה או כישלון. זו כנראה תכונה מולדת. אני מציע קודם כל לא לצעוק עליה בכלל. לדבר ברכות ולפעול בנחישות בדברים החשובים. לא לוותר ולא להרגיש אשמה.היא תלמד את חוקי החיים גם אם זה קצת יותר קשה לה. ולדבר אתה הרבה בלי להאשים אותה .בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו