דחוף...מה אפשר לאכול במהלך הנקה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף...מה אפשר לאכול במהלך הנקה?
    יבגניה
    22/06/2014

אני 3 ימים לאחר לידה והייתי רוצה לקבל רשימה של מוצרים או לינק לאיפה אני יכולה ליראות את הרשימה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה מאמא

בלה
    22/06/2014

הכל מהכל...
    כמובן בלי חריף חמוצים ושתיה עם גזים....וזהו
    לאכול המון מרקים בשביל ההנקה
    ולא להקשיב לאף אחד!!!!
    אותי שיגעו בנושא הזה עד שהחלטתי להפסיק להניק בגיל חודש
    לאכול בריא כי הילד ניזון ומקבל את הכל מימך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעניין ההנקה

סיון
    24/06/2014

היי.... כאמא מניקה במשך תקופות ארוכות את שתי בנותיי, אני מסתייגת לחלוטין משתייה מוגזת. סוג הגזים האלה אינם עוברים בחלב!! את מוזמנת לשאול יועצת הנקה. לעומת זאת, רצוי להימנע ממאכלים בעלי גזים טבעיים (חומוס, בצל, כרוב וכרובית, קולורבי). למרות שישנם תינוקות שמגיבים יפה למאכלים אלה ואין להם השפעה עליהם.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומרים לא לאכול

גיא
    25/06/2014

קיטניות וירקות מצליבים (כרוב, כרובית, ברוקולי, קולורבי) כמו כן מוצרי חלב.
    שתיה מוגזת אין השפעה זה סתם מיתוס.
    חשוב שתדעי שהגזים נובעים כנראה מחוסר בשלות של מערכת העיכול של התינוק ולרוב חולפים עד גיל 3 חודשים.
    את יכולה לנסות להעזר בתכשירים טבעיים כמו גרפווטר להקלה בגזים (הוא מבוסס על תמציות שומר ואניס), לעשות עיסויים עם שמן שקדים או שמן נבט החיטה, ולערסל במנשא מניסיון זה מאוד מרגיע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו