קושי בהסתגלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהסתגלות
    מור
    06/09/2014

בטח כבר היו פה הודעות בנושא,ניסיתי לחפש קצת אחורה אבל ללא הצלחה....
    בשנתיים האחרונות ביתי הלכה בוקר בוקר למשפחתון קטן בן חמישה ילדים עם ילדים הגדולים ממנה ובגיל שלה.
    השנה הכנסנו אותה לגן חדש, גדול יותר, עם הרבה יותר ילדים כמובן (כ 22 ילדים), החודש היא תהיה בת שנתיים.
    אני רוצה רק להגיד שהיא לעולם לא היתה בכיינית, לעולם לא עשתה בעיות עם צרכים.
    ההסתגלות קשה ממה שציפיתי וקשה לי נפשית באופן שאי אפשר לתאר, אני מאוד מוטרדת מהמצב...כן יכול להיות שהיא לא היחידה,
    יכול להיות שההסתגלות שלה מאוד קשה...אני רק צריכה קצת עצות שיעזרו לי וירגיעו אותי.
    היא בוכה כל היום בגן,מהבוקר שבעלי שם אותה עד שהיא הולכת לישון בצהריים בגן, עם הפסקות בכי בזמן האוכל בעיקר.
    הגננות אומרות שאין בעיה להרדים אותה...בטח ...היא בוכה כל היום!
    כן,אומנם היא רק שבוע בגן,אבל ביומיים האחרונים היא התחילה לבכות ממש מהבית, לא רצתה לצאת, כולל צרחות ו"אל תיקחו אותי לגן"
    בשבת בבוקר היא ממש אמרה לי שהיום היא לא רוצה ללכת לגן היום. ולא ניתן בכלל לדבר איתה על זה, כדי להכין אותה היא פשוט בוכה שהיא שומעת את המשפט הולכים לגן או בכלל את המילה גן.
    זה טבעי? מה אפשר לעשות...? איך אפשר להקל את המצב ואם זה בכלל יעזור...?
    אני מוטרדת ומרגישה שאולי זה לא הגן הנכון בשבילה ואולי שמנו אותה במקום הלא נכון.
    ועוד הרבה האשמות עצמיות...

סורי על החפירה, אשמח אם יש לכם עצות כלשהן לעזרה...

תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהסתגלות

הוספת תגובה

• קושי בהסתגלות - תגובה

טובי פלד
    06/09/2014

שלום מור
    הבת שלך עובר משבר הסתגלותי המתבטא בחרדה עם כל הסימפטומים שלה. סביר להניח שההיא תסתגל אולם יש מקום לחשוב להביא אותה לגן קטן יותר . הגורם המפריע םה הוא מספר הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו