בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    לימור
    27/11/2014

היי, אני אמא לארבעה בת 27 הקטנה שלי בת שנתיים ושמונה ח' עד לפני כ-3 ח' ישנה בלול, לא היו בעיות בהשכבה פשוט הינחנו אותה במיטה עם בקבוק ומוצץ כפי שהיא רגילה והייתה נרדמת מיד. אבל היא שברה לחלוטין את הלול והעברנו אותה למיטת מעבר שמן הסתם החופשיות לקום ולצאת קורצת לה. ומאז אנחנו בסרט רע, לוקח להשכיב אותה בערך שעה אנחנו שמים אותה עם בקבוק ומוצץ מכסים ויוצאים שניה אחרי היא בחוץ עומדת בפינה ומציצה עלינו לסלון ככה שוב ושוב אפשר ככה 100 פעם כל ערב, חייבת לציין כשהיא נרדמת סופסוף היא ישנה לילה שלם לא מתעוררת פעם אחת אפילו נחלתי הצלחה די גדולה עם הגדולים (8 וחצי, 7 ו-4.5) אבל איתה אני חסרת אונים, נראה לי שזה קשור אולי לגיל שנתיים הנורא ול"שטויות" שבאות איתו ובכל זאת אשמח לעצה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• בעיות שינה

לימור
    29/11/2014

היי עדיין מחכה לתשובה......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה - תגובה

טובי פלד
    30/11/2014

הי לימור
    מעבר למטה אחרת הרס לה את שיגרת השינה.. צריך שיגרה חדשה.אני מציע להישאר אתה בחדר וכל פעם שהיא קמה. להחזיר אותה למטה.לא להשאחר אותה לבד בחדר. בלי לדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו