תינוק היסטרי בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק היסטרי בלילה
    נעמי
    31/12/2014

שלום הבן שלי בן שנה וחצי למד לישון ולהירדם מעולה כבר לפני יותר מחצי שנה. בחודש האחרון הוא היה ממש חולה והבאנו אותו לישון איתנו במיטה. עכשיו, אחרי שהבריא הוא לא מצליח להירדם לבד ומתעורר באמצע הלילה בבכיות הסטריות. גם כשאני ניגשת אליו הוא מתעצבן אלי וממש צורח. ויכול להתעורר כל חצי שעה!
    מידי פעם אני מרגישה שכואב לו השיניים אבל הוא כבר סיים להוציא את כולם אז לא יודעת למה לשייך את זה...מה דעתך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק היסטרי בלילה

הוספת תגובה

• תינוק היסטרי בלילה - תגובה

ד``ר אורה רבר
    07/01/2015

שלום לך אימא יקרה
    בעקבות המחלה הרגלת את בנך הפעוט לישון איתכם במיטה.
    מבחינת הפעוט זהו מצב מושלם. אימא ואבא לידו חם ונעים אין פחדים אין לבד הכול טוב.
    אך השאלה אם אתם רוצים אותו איתכם במיטה לעוד תקופה לא קצרה. אם התשובה היא לא, (תשובה עדיפה בעיני).
    יש להרגילו בחזרה לישון במיטה שלו. לא להוציאו משם כאשר בוכה.
    אפשר לשבת לשכב לידו על כורסא, מיזרון, מיטה נוספת ולהישאר שם עד שירדם. על ההשכבה להיות רגועה ולאחר מכן לנתק כול מגע וקשר עיין. רק להישאר שם בשבילו עד שיתרגל. אם תהיו עקביים ההרגל להרדם במיטה שלו ולהישאר שם ימשך. אם את חושדת שיש גורם רפואי להתעוררויות, (מה שלא נראה לי), רצוי לבדוק. רק אחרי שתהיי בטוחה שזהו רק הרגל רע שצריך לשנותו תצליחי בכך
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק היסטרי בלילה - תגובה

טובי פלד
    07/01/2015

שלום נעמי
    בעיני עדיף שתשנו אתו ותעניקו לו את הביטחון שהוא זקוק.הביטחון שהוא מקבל מהמגע אתכם בלילות מפחית את הורמון הקורטיזול שהוא הורמון הלחץ ויוצר רגיעה שמאפשרת התפתחות טובה יותר בכל התחומים.
    יש חילוקי דעות בין אנשי המקצוע בתחום הזה אולם הדעה שלי מבוססת מדעית ופיזיולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו