נסיעה לחו"ל של הורה ללא התינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל של הורה ללא התינוק
    ציפור דרור
    15/04/2015

שלום,

אני אב לילד מקסים בן שנה וחודשיים.
    השנה האחרונה הייתה קשה לי מאוד רגשית, מלאת תהפוכות ואירועים בריאותיים שאיני מורגל אליהם.
    תמיד הייתי סוג של נווד וחובב של טיולי טבע. כעת אני מרגיש שאני חנוק וחייב אוויר לנשימה, ורוצה לצאת לטיול של כ 40 ימים בחו"ל. ממש מרגיש שהנשמה שלי זקוקה לזה, אחרת אני מתוסכל וזה ממש משפיע על התפקוד שלי בבית וביחסים עם אשתי.

אשתי שיודעת עם מה ומי התחתנה מוכנה לשחרר את החבל למעני ולמען הזוגיות. הדבר שמפריע לי היא שאלת הניתוק מהילד. עם כל הצורך והכמיהה שלי "למלא מצברים", אינני רוצה לפגוע בו.
    אציין שאני מאוד אוהב אותו ויש לנו קשר מצוין, עם זאת אודה בכנות שאמו היא דמות דומיננטית יותר בחייו עד כה. כמובן שאם אסע היא תהיה איתו ותדאג לכל צרכיו.

האם ניתוק של ילד מהורה אחד לתקופה כזאת יכולה לגרום לאיזשהו נזק רגשי לילד? או נזק ליחסים בינינו בעתיד? חרדת נטישה? משהו????

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל של הורה ללא התינוק - תגובה

ד``ר אורה רבר
    16/04/2015

שלום לך ציפור דרור
    אם אתה מרגיש שאתה ממש חייב ואשתך מבינה את הצורך סע לשלום וחזור בשלום עם אנרגיות חדשות.
    כמה הערות: אם האם הינה בכול מקרה הדמות הדומיננטית בחיי הילד אין סיבה לתחושת נטישה אצל הפעוט.
    מקווה שלאם יש עזרה מכוון שלא פשוט להתמודד עם פעוט לבד.
    כאשר תחזור קרוב לוודאי שבנך יתרחק ממך לתקופת מה אך לאט לאט יתקרב בחזרה זאת כמובן בעידוד שלך.
    אם ניתן לקצר את התקופה זה יטיב עם שניכם.
    נסיעה טובה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על התשובה!

ציפור דרור
    17/04/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו