התנהגות מינית ילדה בת 3 וילד בן 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מינית ילדה בת 3 וילד בן 4
    בת אל כהן
    22/06/2015

שלום רב
    אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון ( אם לא אשמח להכוונה לפורום הנכון)
    שאלתי מתחלקת לשניים , מדובר בשני ילדים
    שאלה ראשונה :
    הבת בת 2.8 כבר תקופה ארוכה מאוד שנראה שהיא מאוננת, זה קורה כאשר היא במצב שכיבה על הבטן הידיים מתחת לגוף והיא מזיזה את החלק התחתון של גופה, זה קורה כדרך קבע כאשר אני מעירה אותה בבוקר וכמו כן כאשר מתעוררת בשניה מהגן ולרוב כאשר היא הולכת לישון, אשמח לדעת כיצד להגיב ולהתייחס לזה , מדובר בילדה בת 2.8 אני לא יודעת כיצד לדבר איתב כדי שתבין, ומדאיג אותי גם שבני בן ה 3.8 רואה את זה לפעמים היות והם ישנים באותו החדר.
    שאלה שניה:
    בני בן ב 3.8 ילד מאוד שובב אנרגטי נבון וחד, לאחרונה קיימת יותר מידי התעסקות בנושא הגוף, הוא נוגע באחותו בטוסיק ופות ( תוך כדי צחוק של שניהם) כבר כמה פעמים שהוא דחץ אצבע לתח ת שלה , צרחתי עליו אבל הוא חזר על הפעולה איתי ועם בעלי , גם היא נוגעת לו בבולבול , כאשר אחד מהם בשירותים השני מלווה אותו מיד, הם משחקים באמא ואבא, זה מאוד מדאיד אותי במיוחד ששניהם עולים לגן עירייה ואני חוששת שזה יקרה בפורום לא כ"כ מבין ומקבל
    אשמח כיצד להגיב , מה עשות ועל מה להקפיד כדי שדברים כאלו לא ישנו

תודה רבה אני מאוד נבוכה מזה ומודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנהגות מינית ילדה בת 3 וילד בן 4 - תגובה

טובי פלד
    22/06/2015

שלום בת אל
    ההתנהגות של שני הילדים שלך היא נורמלית ובסדר ואופינית לרמת טסטוסטרון גבוהה יחסית. את צריכה לומר להם שלא עושים דברים כאלה בפומבי. בלי חומרה יתרה ובלי עונשים ובלי צריחות. זה יעבור מעצמו. נקווה שבגן העיריה יש להם מספיק שכל אחרת יציקו לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו