מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הכנסת תינוקת למסגרתמיה09/07/2015
היי שמי מיה ויש לי תינוקת מקסימה בת 10 חודשים...עד עכשיו הייתי איתה בהית ועכשיו אני אמורה לחזור לעבודה השאלה שלי האם זה פוגע בילדה שאני מכניסה אותה למסגרת בגיל שנה? אני מכננת בספטמבר להכניס...ומה הגיל האולטמטיבי להכניס למסגרת ומה עדיף משפחתון או מעון בגיל שנה? נורא קשה לי שהיא לא תקבל יחס אישי ואני ממש מצוברחת ומבולבלת לא יודעת מה לעשות....אשמח למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנסת תינוקת למסגרת - תגובה
טובי פלד10/07/2015שלום מיה הרגש שאת מרגישה הוא טבעי ונורמלי כי אמא רוצה באופן טבעי להגן על התינוק
ולהיות איתו. . יש יתרונות גדולים לכך שהילד יגדל עם ילדים אחרים . הוא לא צריך כל הזמן תשומת לב אישית ממבוגר . הוא צריך יותר קשר עם בני גילו .ילמד ויתפתח לא פחות טוב מאשר איתך באופן בלעדי. לדעתי עדיף בגיל הזה משפחתון. כל עוד המסגרת טובה ובטוחה הוא יתפתח טוב.
את חרדה מהנטישה שלך . הקושי הוא שלך והילד שלך לא ניזוק ,להיפך הוא מקבל אפשרויות למידה שאת באופן אישי לא יכולה לתת לו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טובע
מיה14/07/2015היי טובי תודה על המענה...אני מכניסה אותה בגיל שנה בספטמבר למעון עם 20 ילדים ו4 מטפלות...האם זה גרוע?והאם יכול לפגוע בילדה או בהתפתחות שלה? לא מצאתי משפחתון טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טובע - תגובה
טובי פלד27/07/2015זה בסדר . לא יפגע . תנסי להפחית את החרדות שלך עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה יש לך את הבטחון
ליאור23/09/2015שכל הצרכים של הבת שלה ייענו? היא ממש תינוקת. בגיל הזה היא צריכה שיחליפו לה בזמן. שייתנו לה אוכל. שהיא תישן בזמן. שהיא תקבל כמות גירויים. ושלא נדבר על מחלות שנדבקים אחת מהשני במהירות. 20 ילדים זה כבר ממש גן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה יש לך את הבטחון - תגובה
טובי פלד23/09/2015שלום רב
במשפחתון הילדה לומדת מאחרים שומעת דברים שונים אי אפשר להזיק לה או לפגוע בה. ככל שתהיהמודם יותר עם ילדים אחרים כך תתפתח טוב יותר ותחווה פחות את החרדות המיותרות של האמא.שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 10 חודשים זה עדיין גיל צעיר
ליאור25/09/2015ונדרשת התייחסות יותר אישית לצרכים של.התינוק. כבר ראיתי תינוקות שהסתובבו במעונות עם טיטול רטוב הרבה זמן ותינוקות רעבים שאין מי שיאכיל אותם בזמן. ובהחלט אמא צריכה לדאוג שהאוצר שלה לא יוזנח. הגישה שלך נגד אמהות היא אגרסיבית ופוגענית. אתה בא ממקום שמייצג את המערכת ושיקוליה וכנראה בגלל זה תשובותיך הן כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 10 חודשים זה עדיין גיל צעיר - תגובה
טובי פלד25/09/2015שירה היקרה
הגישה שלי לגידול ילדים מבוססת על הטבע האנושי והאבולוציה . היא בטח לא פוגענית באמהות .אני חושב שהגנת ייתר של הורים ולא משנה באיזה גיל מחלישה את הילדים ולא מחזקת אותם .הגנת יתר נובעת מחרדות הוריות מוגזמות. ובסופו של דבר גורמת לילדים לגדול ולהיות פחות עצמאיים ובוגרים. הגנת היתר מונעת מהורים לפתח את עצמם ואת הקריירה שלהם.
היא גורמת להורים לדאגנות אין סופית ולויתור על האושר שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 10 חודשים זה עדיין גיל צעיר - תגובה
טובי פלד25/09/2015שירה היקרה
הגישה שלי לגידול ילדים מבוססת על הטבע האנושי והאבולוציה . היא בטח לא פוגענית באמהות .אני חושב שהגנת ייתר של הורים ולא משנה באיזה גיל מחלישה את הילדים ולא מחזקת אותם .הגנת יתר נובעת מחרדות הוריות מוגזמות. ובסופו של דבר גורמת לילדים לגדול ולהיות פחות עצמאיים ובוגרים. הגנת היתר מונעת מהורים לפתח את עצמם ואת הקריירה שלהם.
היא גורמת להורים לדאגנות אין סופית ולויתור על האושר שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)