באיזה גיל זה מומלץ לשלוח ילד למסגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באיזה גיל זה מומלץ לשלוח ילד למסגרת
    ליאור
    05/08/2015

כשאין מגבלה של עבודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• באיזה גיל זה מומלץ לשלוח ילד למסגרת - תגובה

ד``ר אורה רבר
    05/08/2015

שלום לך אימא יקרה
    הזמן האופטימאלי הוא לקראת גיל שנתיים.
    אם הפעוט נשאר איתך בבית חשוב לחשוף אותו לחברת ילדים בני גילו
    יש מקומות שבהם מתקיימות פעילויות לפעוטות כבר מגיל שנה
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזה גיל זה מומלץ לשלוח ילד למסגרת - תגובה - תגובה

טובי פלד
    05/08/2015

לדעתי כמה שיותר מוקדם גם חצי שנה זה בסדר. הוא יהיה יותר חסון ויותר בריא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין הסכמה ביניכם?

ליאור
    03/09/2015

שלום שירה
    פסיכולוגיה זה לא מדע. אני מסתמך על האבולוציה של המין האנושי . במשך מיליוני שנים תינוקות גדלו וגודלו על ידי הקבוצה והשבט. מהרגע הראשון עדיף לתינוק להיות בקבוצה לשמוע ולראות יותר מאדם אחד כך ההתפתחות השפתית והרגשית טובה יותר. מי שגדל רק עם אמא או עם מטפלת בשנה שנתיים הראשונות ילמד פחות להסתדר עם אנשים שאתו . עולמו יהיה צר כעולם האדם שאתו .
    רוב האנשים שמשאירים את התינוק רק עם אדם אחד בשנתו הראשונה עושים זאת מתוך פחדים .
    השתכנעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין הסכמה ביניכם? - תגובה

טובי פלד
    06/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין הסכמה ביניכם? - תגובה - תגובה

טובי פלד
    06/09/2015

שלום שירה
    פסיכולוגיה זה לא מדע. אני מסתמך על האבולוציה של המין האנושי . במשך מיליוני שנים תינוקות גדלו וגודלו על ידי הקבוצה והשבט. מהרגע הראשון עדיף לתינוק להיות בקבוצה לשמוע ולראות יותר מאדם אחד כך ההתפתחות השפתית והרגשית טובה יותר. מי שגדל רק עם אמא או עם מטפלת בשנה שנתיים הראשונות ילמד פחות להסתדר עם אנשים שאתו . עולמו יהיה צר כעולם האדם שאתו .
    רוב האנשים שמשאירים את התינוק רק עם אדם אחד בשנתו הראשונה עושים זאת מתוך פחדים .
    השתכנעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדברים שאתה אומר הם מאוד קשים

שירי
    11/09/2015

בעצם אתה אומר שאמא שנשארת שנתיים עם הילד שלה עולמה צר והיא גורמת לו עוול. להזכירך לפני הרבה שנים לא היו מסגרות לגילאים צעירים אלא רק לגילאי 3 ומעלה. אז כל אותם אנשים עולמם צר? ומה אם אמא לא עובדת ואין לה כסף להכניס ילד למסגרת אבל עדיין מפגישה אותו עם ילדים. לוקחת אותו לחוגים. ומה עם אמא שבחרה מתוך הכיף להיות עם התינוק שלה. האמת אני מרגישה עכשיו נבוכה שנשארתי עם הבת שלי ואולי גרמתי לה צער לכל החיים. בו בזמן שבאותה תקופה הייתי מסונוורת מהאהבה אליה ודווקא עליי אמרו שאני אמא קולית שלא מפחדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירי יקרה

ליאור
    25/09/2015

אין צורך בייסורי מצפון. אין פה אמת אחת. את עשית מה שנראה לך לנכון באותו רגע. חינוך ילדים לא נגמר בפעוטון. מאחלת לך אושר והנאה עם המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדברים שאתה אומר הם מאוד קשים - תגובה

טובי פלד
    25/09/2015

שירי היקרה
    אין צורך ביסורי מצפון . לא מדובר פה על עוול לילד או סבל ,מדובר על כך שבאופן כללי ילד שגדל מגיל0 בקבוצה קרובה נחשף למגוון התנהגויות שמעשירים אותו. הוא יכול לגדול ולהתפתח יפה מאד גם במסגרות אחרות. זה רק עניין של העדפה למיגוון ההתנהגוית שתינוק נחשף.וכמו שאת מתארת את עצמך הרי ילדך נחשף לילדים ולפעילויות נוספות ולא היה צמוד רק אלייך.
    כך שאני בטוח שלא גרמת לו שום נזק ולהיפך רק תרמת לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו