קושי בהסתגלות לגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בהסתגלות לגן
    מיה
    09/09/2015

היי אשמח לעזרה..שמתי את ביתי בת השנה פעם ראשונה במסגרת ב1/9 ..היתה איתי שנה בבית...היומיים הראשונים היו בסדר ואז ביום השלישי הפסיקה לאכול ולשתות בגן ולא מוכנה לשחק עם הילדים..היא רוב הזמן בלול עם הכרית שלה ובוכה כל היום לפרקים...הגננות טוענות שמנסות הכל אבל היא פשוט לא רוצה...אני אוספת אותה כל יום ב12 בצהרים על מנת שתסתגל לאט לאט אבל בנתיים אין התקדמות...שאני באה לקחת אותה היא כן מוכנה לאכול אומנם מעט אבל אוכלת ושותה רק איתי ולידי וכשאני הולכת שוב מתחיל המרד בלי מים ושתייה וכל הזמן בוכה...קשה לי נורא ואני לא רואה אור בקצה המנהרה...מה לעשות להוציא אותה או לחכות עוד קצת? האם זה יכול לגרום לה נזק שהיא כל היום בוכה ומחכה לי?? בבית היא מאוד פעילה וחייכנית ואוהבת חברה ובמיוחד לאכול! אבל בגן פתאום נהיית אחרת וקשה לי עם זה...רוב הילדים הסתגלו והיא עדיין לא מוכנה לעשות כלום חוץ מלבכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בהסתגלות לגן

הוספת תגובה

• קושי בהסתגלות לגן - תגובה

טובי פלד
    25/09/2015

שלום מיה
    ראשית לא יגרם לילדה נזק כי היא נמצאת אתכם כל יום משעה 12 . אם את רוצה ויכולה את יכולה להיות אתה גן קצת יותר זמן. אם לא תמשיכי כך והיא תסתגל גם כך .סך הכל את מעניקה לה מסגרת יציבה .רוב היום והלילה היא נמצאת אתכם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו