בן שנה ושלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ושלושה חודשים
    שירן
    18/09/2015

שלום ושנה טובה, בני בן שנה ושלושה חודשים. לאחרונה אני ממש מרגישה איתו במלחמה. כמעט כל דבר מלווה בהתנגדות עזה, החלפת טיטול, סירוק השיער, הלבשה או כל דבר שלא מוצא חן בעיניו. בנוסף, ברגע שלא מקבל מה שרוצה הוא בוכה ומתעצבן, לעיתים זה נגמר בזה שמצליחים להסיח את תשומת ליבו למשהו אחר ולעיתים זה ממש התקף זעם, הוא בוכה וצורח... אני מנסה להסביר לו שהוא יכול לבכות או שהוא יכול לבוא אלי ונתחבק או נשחק במשהו אחר אבל אני לא חושבת שהוא שומע כיוון שכל כך עסוק בלבכות. בסוף הוא נרגע אבל על הדרך נשבר לי הלב.. אני מרגישה שאני לא יודעת כיצד להתמודד עם זה.. להתייחס? להתעלם? מצד אחד אני רוצה להציב גבולות ומצד שני אני רוצה שיידע שאני שם בשבילו.. והאם זה הגיל להתחיל להציב גבולות??? מה לעשות?? תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ושלושה חודשים

הוספת תגובה

• בן שנה ושלושה חודשים - תגובה

ד``ר אורה רבר
    20/09/2015

שלום לך אימא יקרה
    אכן זה לא פשוט להציב גבולות בגיל זה אך צריכים לעשות זאת
    הציבי גבולות רק במה שמוכרחים: החלפת חיתול הלבשב וכו
    עשי זאת ברכות נסי להסב תשומת ליבו במשהו אחר
    היי נעימה אך נחושה אל תוותרי במה שבאמת חשוב
    ותרי על כול מה שלא באמת חשוב
    היי רגועה המשיכי להיות אימא נינוחה אל תציבי גבולות רבים מידי אך הקפידי להציבם כאמור במה שצריך
    בהצלחה אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו