מושך בשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מושך בשיער
    אלה
    20/10/2015

שלום, אני אמא לתאומים בני 10 חודשים. בחודש האחרון אחד התאומים התחיל למשוך בשיער לאח שלו. בהתחלה אמרתי לו ",אסור" והוספתי תעשה לו "טובה" (תלטף..), אך כל פעם שאני אומרת לו "אסור" הוא שוב בכוונה מושך בשיער ואחיו בוכה כל הזמן אז הפסקתי להגיד לו ובמקום אני לוקחת אותו משם או מפסיקה את זה. יש לציין שכאשר הוא מושך לי או לסבתא בשיער אני אומרת אסור באסרטיביות. אני מטפלת בהם בבית, הם עדיין לא בגן. יש גם לציין כי אחיו רק בוכה ובורח ממנו. כיצד עלי לפעול ומה יהיה בגן אם ילדים אחרים ימשכו לו בשיער והוא בורח ולא מגיב או מחזיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מושך בשיער

הוספת תגובה

• מושך בשיער - תגובה

טובי פלד
    20/10/2015

שלום אלה
    תלמדי את האח להחזיר . אחד יותר תוקפן מהשני.תלמדי אותו להגן על עצמו ולאט לאט הוא ילמד. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושך בשיער..כלים

אלה
    20/10/2015

מה הכוונה ללמד אותו "להחזיר"? ללמד אותו למשוך בשיער? איזה כלים אני יכולה לתת לתינוק בן 10 חודשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מושך בשיער..כלים - תגובה

טובי פלד
    21/10/2015

שלום אלה
    את עושה בסדר גמור שאת מרחיקה את המושך את יכולה לומר לו בתקיפות רבה לא למשוך. ולזה שמושכים לו את השיער את יכולה ללמד למשוך בחזרה או לדחוף אותו. העיקר שיגיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו