זקוקה לעזרה לגבי ילדה בת שנה וחודשיים שמרביצה המון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה לגבי ילדה בת שנה וחודשיים שמרביצה המון
    מיטל
    23/02/2016

שלום,

בתי בת שנה וחודשיים אחות לילדה בת 6 ואח בן 8 והיא נמצאת במסגרת של מטפלת עם עוד 2 ילדים בני גילה. והיא בשלושה חודשים אחרונים כל הזמן מציקה לילדים, לוקחת משחקים ומרביצה להם, מרביצה הרבה, חוטפת בחוזקה צעצועים, והיא אף החלה בשבוע האחרון להרביץ לאחותה כשהיא רוצה משהו, למשל היום רצתה צעצוע שהיה לאחותה אז היא משכה לה בחוזקה בשיער. מה אפשר לעשות , היא קטנה ואני אומרת לה אסור ולא.
    והמטפלת אף שמה אותה בפינת החשיבה בלול ושום דבר לא משתנה? איך ניתן לטפל בילדה בת שנה וחודשיים שלא מקשיבה, יש לציין שהילדה מפותחת לגילה ומבינה שאני כועסת , שכן היא מבינה דברים אחרים שאני מבקשת ממנה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה לגבי ילדה בת שנה וחודשיים שמרביצה המון - תגובה

טובי פלד
    24/02/2016

שלום רב מאיה
    הילדה שלך כנראה עם רמת תוקפנות גבוהה ואינה מפחדת ממכם בכלל ובטח שלא מהמטפלת. ההתנהגות הכוחנית שלה נובעת בין היתר מהרצון שלה לקבל את הדברים שהיא רוצה. אתם יכולים להיות יותר תקיפים ונחושים איתה כשהיא מפעילה כוח אלים נגד אחרים על ידי צעקה רמה, אתם יכולים להמשיך בדרך שלכם אולם זה יקח יותר זמן. בכל אופן אל תראו פחד כשאתם נתקלים בהתנהגות הזאת שלה. עבודה עקבית ויציבה בנושא תביא לתוצאות . בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו