ילד בן 11 בכיתה ה: שינוי בהתנהגות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 11 בכיתה ה: שינוי בהתנהגות.
    דפנה
    06/04/2016

שלום !
    הבן שלי בן 11 ובכיתה ה. הוא ממש ילד טוב, נבון ומאוד חברותי. יש לו ציונים טובים בבית הספר יש לו הרבה חברים. בחודש האחרון הוא מאוד השתנה בהתנהגות שלו וברצון שלו ללמוד לבבית הספר זאת אומרת לא רוצה ללמוד למבחנים אני צכירה כל הזמן להזכיר לו ולשבת איתו אותו דבר לשיעורי בית.
    מסתבר שזמן אחרון הוא התחיל להסתובב עם 2 בנים מהכיתה שלו שהם מאוד מופרעים ובעתיים. אחד מהם הביא בפורים משקה של הלכוהול . הבן שלי התחיל להתרחק מהחברים שלו שמכיר בהגן ושהם ממש ילדים טובים . אחת מהאימאות ספרה לי שהבן שלי רב עם חבר טוב שלו וקילל אותו . הוא לא קילל אף פעם.
    אני ובעלי שוחחנו איתו שהוא צריך להתרחק מהילדים הבעייתיים . מה עוד אשפר לעשות ? תודה רבה.
    אמא מאוד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד בן 11 בכיתה ה: שינוי בהתנהגות. - תגובה

טובי פלד
    11/04/2016

שלום דפנה
    יתכן והילד שלך נכנס לגיל ההתבגרות ולכן נמשך להתנהגות תוקפנית יותר.תמשיכו לדבר אתו אבל כדאי להבין שבשבילו זו התנהגות טבעית וזה מה שהוא באמת רוצה לעשות. מכיוון שהתנהגות תוקפנית מעלה את הסטטוס שלו בחברה. אם זה לא יפתר כדאי להגיע פגישת ייעוץ יותר מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו