תינוקת בת 3 חודשים מסרבת להיות עם אבא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 3 חודשים מסרבת להיות עם אבא
    גלית
    11/06/2016

שלום רב
    התינוקת שלי בת 3 חודשים ובחודש וחצי האחרונים היא פשוט מסרבת להיות עם בן זוגי, אבא שלה.
    זה מתבטא בכך שכל פעם שהוא מרים אותה או מנסה להרגיע, לשחק ואפילו להאכיל (ניזונה מתמל) היא פורצת בבכי היסטרי שאורך שעה ומעלה, לא נרגעת, משתנקת ומשתעלת וממש טרוף.
    רק כשאני ניגשת ולוקחת אותה היא משתתקת ולאט לאט נרגעת. היא ממש סולדת ממנו ולמען האמת גם מרבים אחרים אך זה פחות מעניין אותי... בעיקר קשה לי המצב שלה ושל בעלי ביחד.
    יש לציין שכשאני לא נמצאת והם יחד היא לא בוכה ומתייחסת אליו היטב, לדבריו.
    כמו כן, אני ממש זקוקה לעזרתו בלילות כי היא מתעוררת בין 3 ל 4 פעמים בלילה לאכול והוא רוצה לעזור לי, להאגיל אותה ולאפשר לי לישון אך היא צורחת ומסרבת. כבר ניסינו שהוא ילבש את הבגדים שלי כדי שתריח אותי אך גם זה לא עובד.
    זקוקה לעצה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת בת 3 חודשים מסרבת להיות עם אבא - תגובה

טובי פלד
    11/06/2016

שלום גלית
    זו תגובה של חרדת נטישה של הילדה. היא תעבור , תעשי מה שאת יכולה בלעדיו ואם אין ברירה היא תתרגל .בלילה זה יותר קשה. כי הילדה יותר חרדה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם זה יתכן שכבר בגיל 3 חודשים

גלית
    11/06/2016

אבל האם זה יתכן שכבר בגיל 3 חודשים כך היא מגיבה?
    האם אינך ממליץ להתעקש?
    להותיר אותה איתו יותר? להמשיך ולנסות אף על פי שהיא בוכה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו