בן שנתיים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים...
    שירן
    14/06/2016

שלום, אני כותבת בשני נושאים.
    האחד- בני בן שנתיים, המרד אצלו החל כמובן יותר מוקדם (סביבות שנה ושלוש) והשתכלל עם הזמן. בזמן האחרון אני מרגישה שאני לא יודעת בדיוק כיצד להתמודד עם מבחן הגבולות שהוא עושה לי ולבעלי. ברגע שהוא עושה משהו שאיננו תקין כמו למשל להרביץ, לנשוך, לזרוק דברים בכוונה על הריצפה, להישכב בצרחות על הריצפה כשמשהו לא מוצא חן בעיניו ושאר ירקות.. אני בדרך כלל אומרת כמה פעמים שאני לא מרשה לעשות כך וכך.. ואם הוא ימשיך הוא ישב בפינה, או שאני אומרת שאם ימשיך אמא תכעס.. לא ממש מעניין אותו.. וגם כשאני מנסה להושיב בפינה הוא לא נשאר שם ואני ממש מרגישה במלחמת כוחות (תרתי משמע) איתו.. לא נעים לא לי ולא לו. אני מנסה לדבר איתו בגובה העיניים ולהסביר לו כי אני מבינה אותו אבל אנחנו לא מתנהגים בצורה כזו.. לא מרגישה שמחלחל לו. רציתי לדעת כיצד אתם מציעים להתמודד עם מתיחת הגבולות הזו.
    דבר נוסף- אני עתידה ללדת באוגוסט הקרוב ובמקביל אני מעוניינת להעביר אותו לגן אחר (חשוב לציין שזה לא בגלל שאני לא מרוצה מהגן הנוכחי, רק מבחינת נוחות ושעות). אני חוששת לעשות את המהלך הזה באופן כללי ובמיוחד כי זה סמוך נורא ללידה ולא רוצה להעמיס עליו שינויים. מה אתם חושבים על כך?

סליחה על האורך ותודה רבה מראש.
    שירן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים...

הוספת תגובה

• בן שנתיים... - תגובה

טובי פלד
    14/06/2016

היה שירן יש דברים שצריך להתעלם מהם וזו דרך הטיפול ויש דברים שצריך להיות יותר תקיף. לגבי הגן לפי דעתי עדיף להשאיר אותו באותו גן . אבל אם אין אפשרות זה לא נורא אם ישנה גן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו