גמילה מחיתולים גיל 2.8 עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים גיל 2.8 עזרה בבקשה
    אלה
    11/07/2016

שלום, בתי בת 2.8 ואינה גמולה, היא עדיין שותה מטרנה מהבקבוק, מדווחת שעשתה קקי, אך יכולה גם להמשיך לשחק עם קקי פרק זמן עד שאני פשוט לוקחת אותה להחליף.
    לפעמים מיוזמתה יושבת על הסיר, אך אפילו פעם אחת לא עשתה פיפי, פעם אחת הייתה ללא חיתול ועשתה קקי על הרצפה ונבהלה.
    איך לעזור לה ולהיכן אותה לגמילה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים גיל 2.8 עזרה בבקשה - תגובה

טובי פלד
    18/07/2016

שלום אלה
    אל תעשי הרבה ,תמשיכי בעשיה שלך ללא לחץ עם הרבה רגיעה וכף .הילדה שלך עדיין לא מוכנה לכך. זה יגיע בקרוב ובזמן המתאים לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה של ילדה בת 2.8

אלה
    26/07/2016

שלום , ילדה שלי בת 2.8 עשתה כמה פעמים קקי ופפי בסיר והתחלנו גמילה, היום יום השלישי ובגן אומרים שהיא מתאפקת ועשתה אתמול רק פעם אחת פיפי לאורך כל היום מ8-עד 15 , אתמול בערב כאבה לה הבטן והרגשתי שהיא צריכה קקי , אך היא סרבה לשבת על הסיר והלכה לישון בלי שעשתה, בחיתול הייתה עושה לפעמים פעמים- שלוש ביום. בבית עשתה פיפי כמה פעמים לפעמים מרצון ולפעמים כי כבר לא יכלה להחזיק , היו גם פספוסים אך מעטים,
    הרבה פעמים אני מציעה לה והיא מסרבת- היא אומרת לי "רק כשאני אגיד לך"
    מה לעשות, עזרה בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה של ילדה בת 2.8 - תגובה

טובי פלד
    09/08/2016

שלום אלה
    ההליכה לסיר והישיבה עליו גורמות לה איזה חרדה. עזבי אותה תני לה עוד שמן אל תדברי אתה על זה בכלל..זה יבוא לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו