שינה בגיל שנה ו-8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה בגיל שנה ו-8 חודשים
    אביטל
    17/07/2016

בוקר טוב!
    אני אמא עייפה (תיכף תבינו למה) ל-3 ילדים: ילדה בת 6, ילדה בת 3 וילדון בן שנה ו-8 חודשים.
    2 הבנות ישנות בחדר משלהן והבן הקטן עדיין יונק, נרדם לפעמים בעגלה או תוך כדי ההנקה. אם הוא נרדם בזמן ההנקה ואני עדיין ערה , אני מעבירה אותו לעגלה עד שהוא מתעורר.
    הקטנצ'יק מתעורר הרבה פעמים במשך הלילה כדי לינוק, ומפאת העייפות שלי יוצא שרוב הלילה הוא ישן איתנו במיטה.
    אני מאוד רוצה לשנות את זה אבל מאוד לא בטוחה כיצד לעשות זאת ומה עליי לעשות.
    האם קודם עליי לגמול אותו מהנקה לגמרי? האם לגמול אותו מהנקה במשך הלילה? ואם כן - כיצד? איך עומדים בבכי הזה? האם להעביר אותו לישון במיטת התינוק שלו שעומדת בחדר ללא שימוש? או להמשיך להרדים בעגלה? האם עדיף להעביר אותו כבר לחדר של הבנות (הוא אוהב מאוד להיות במחיצתן)?
    אציין שבמשך היום (עד 16:00) הוא נמצא במעון ואוכל אוכל רגיל, כשמגיעים הביתה מבקש לינוק וכן עוד פעמיים - שלוש במהלך הערב. (גם בבית אוכל אוכל רגיל בנוסף להנקה)
    אשמח מאוד לכל עצה שתוכל לעזור לי,
    תודה רבה
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה בגיל שנה ו-8 חודשים

הוספת תגובה

• שינה בגיל שנה ו-8 חודשים - תגובה

טובי פלד
    18/07/2016

שלום אביטל
    אני מציע להעביר אותו לחדר של הבנות .החברה של אחיותיו תיתן לו הרגשת ביטחון.לא נגרם שום נזק משינה עם ההורים ,להיפך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וההנקה?

אביטל
    18/07/2016

תודה רבה על התשובה,

מה עליי לעשות בעניין ההנקה? האם עלי לגמול אותו מהנקה בלילה לפני שאני מעבירה לחדר של הבנות? או לעשות זאת תוך כדי השינוי?

שוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו