בן שנתיים לא נירדם בגמילה ממוצץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים לא נירדם בגמילה ממוצץ
    אלונה
    10/10/2016

בן שנתיים בגמילה ממוצץ כבר שבוע לאחר שיצר חור במוצץ שהתרחב ולא מוכן לקחת אותו יותר, ניצלתי את ההזדמנות לגמילה במקום להחליף בחדש. מאז כבר שבוע שבלילה אינו נירדם לפני עשר בלילה דבר שמתיש אותי מאוד. הוא מלא אדרנלין לכן מוציאה אותו יותר מהרגיל להוציא אנרגיה בגימבורי פארק וכדומה אך זה לא מועיל. מגיעים הביתה מקלחת ולמיטה והוא עירני מאוד מלא מרץ למרות שהפיהוקים לו והעיניים מראים אחרת. יש ימים שנירדם גם ב 11 בלילה.. גם בצהריים בסופש נירדם אך לוקח לו שעתיים להירדם. בגן אמרו לי שדווקא הוא לא עושה בעיות ישר הולך לישון יחד עם כל הילדים. אני ממש מותשת ומקווה שבקרוב יהיה שינוי וירדם מוקדם יותר. אולי יש לכם עצה בנושא. התחלתי לשים לו בלפטופ שירים וסירטונים שאוהב בכדי שירגע כי אחרת רץ בבית משתולל ורוצה לשחק ב 10 בלילה! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נרדם ללא מוצץ

ד``ר אורה רבר
    01/12/2016

קרוב לוודאי שבנך ישן בגן היטב כי הוא עייף. בקשי לקצר או למנוע ממנו את שנת הצהריים בגן וכך יהיה עייף בשעות הערב.
    כמו כן אין בעיה להמשיך במוצץ גם אם הוא נקרע. קנו חדש ואפשרו לו להיות עוד קצת פעוט. בגיל שנתיים מותר לישון עם מוצץ זהו אמצעי הרגעה יעיל
    בהצלחה ושינה מתוקה לכולכם אורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו