התמודדות בגידול ילד בן שלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות בגידול ילד בן שלוש
    סיגל
    03/02/2017

שלום..קצת מוזר לי לכתוב פה אבל יש לי כנראה צורך לשתף..יש לי ילד בן שנה ושלוש..לקח לי 3 שנים להביא אותו ואני כיום בת 44.
    הוא ילד סהכ בריא ומאד מתוק ושובב.
    אני מתקשה בחלק של החולי ולוקחת מאד קשה כל פעם שיש משהו. זה מרגיש שאם יש שבועיים שלושה שקטים זה בגדר נס.
    אני מנסה לנחם את עצמי שיש מצבים קשים יותר ומחלות כמו וירוס, חום שיניים וכד זה לא נורא, אבל אני טיפוס לחוץ וכל פעם שהוא חולה נראה לי כי החיים נגמרו ואני לא יכולה ללכת לעבודה ולחיות כרגיל. אני מנסה לתאר איך זה שיש יותר מילד אחד..זה נראה לי בלתי אפשרי..( בגלל זה החלטתי לא להביא עוד אחד). יש לכן תחושות דומות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התמודדדות בגידול ילד

טובי פלד
    03/02/2017

שלום סיגל
    יש לך כנראה רמת חרדה גבוהה שהולכת בעיקר לגידול הילד של. שהוא ילד נורמלי וברמת בריאות טובה
    את די לבדך עם העניין ולהערכתי כדאי לך לשתף אחרים ואולי גם להגיע לכמה שיחות . כדאי מאד כדי שיהיהו לך כוחות להתמודד לגדל ילד בצורה טובה יותר.
    בברכה טובי פלד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות בגידול ילד

סיגל
    03/02/2017

תודה..כנראה רציתי לדעת אם תחושה של לחץ ממחלות ילדים זה משהו נורמלי בהורות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ

טובי פלד
    20/02/2017

שלום סיגל
    הכי נורמלי בעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו