בת שנה ועשרה חודשים צורחת באמבטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ועשרה חודשים צורחת באמבטיה
    אלה
    05/04/2017

היי, הבת שלי בת שנה ועשרה חודשים, עד לפני שבוע אהבה מאוד להתקלח ולהיות באמבטיה, רוב הפעמים בכלל לא רצתה לצאת ממנה, אבל לפני שבוע בערך יצא לה קקי באמבטיה והיא נורא נבהלה. ממש נכנסה להיסטריה. מאז היא ממש צורחת בכל מקלחת. לא רוצה להיכנס מלכתחילה, היא לא מזכירה את המקרה ספציפית אבל היא ככה מאז. ניסיתי להוציא לה את הצעצועים הישנים ולהביא לה חדשים, קניתי לה בובה באמבטיה על מנת להלהיב אותה להיכנס ולקלח אותה, היא עדיין בהיסטריה מהמקלחת. לפני יומיים נכנסתי איתה אני והיא ממש נהנתה ולא בכתה בכלל, אתמול עשיתי לה מקלחת עם אחיינים שלי וגם איתם היא נהנתה מאוד ולא בכתה) למרות שלא רצתה להיכנס בהתחלה( והיום כשבעלי הכניס אותה לאמבטיה היא לא ממש רצתה בהתחלה אבל אז השתכנעה ואפילו נהנתה עד שהשפורפרת של המים נגעה לה בראש והיא ממש התחילה לבכות ולצרוח ולא נרגעה גם כמה דקות אחרי שכבר הומאנו אותה מהאמבטיה. אני ממש ממש אובדת עצות וכבר לא יודעת מה לעשות על מנת לתקן את החויה שלה מהמקלחת. אני פשוט זקוקה לעזרה מקצועית. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקלחת

טובי פלד
    06/04/2017

שלום רב
    אל תעשי לה מקלחת כמה ימים.ואחרי זה תחזרי בהדרגה כל פעם מעט מעט.זה יעבור והיא תרגע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו