בן שנתיים וחצי מרביץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים וחצי מרביץ
    עדן עמוס
    03/10/2017

הבן שלי בן שנתיים וחצי נמצא איתי בבית ולא בגן (עם אח שלו בן שנה ושלושה)
    כמגיעים אלינו ילדים שכנים ובני דודים שלו בני 3-4 כשאיזה ילד עושה משהו שלא נראה לו, או לוקח לו את המשחק שלו הוא פשוט מרביץ- דוחף או בועט או זורק חפץ או נותן מכה
    אם מגיע ילד חדש או ישר הולך ודוחף אותו, אם אני אומרת לו לבקש סליחה הוא ישר מבקש סליחה ונותן נשעקה אבל לאחר כמה דק מרביץ שוב.
    כשהוא מרביץ אני לוקחת אותו למד ומסבירה לו שמי שמרביץ לא משחק עם החברים ויושב בפינה. הוא נתקף ביותר זעם צועק ומרביץ גם לי ולאבא שלו. אחרי כמה דקות ישר מבקש סליחה ורוצה ללכת לחברים. זה לא באמת עוזר. מה עושים?
    ודבר שני.. הילדים במשפחה יורקים מקללים מתחצפים והוא עושה הכל אחריהם כמו קוף.. לפעמים כשעצבני בבית הוא מקלל אותי ואת אבא שלו. האם להתעלם? לכעוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים וחצי מרביץ

הוספת תגובה

• ילד מרביץ

טובי פלד
    10/10/2017

הילד המרביץ זו התנהגות טבעית ונורמלית ליד בעל רמת אנרגיות גבוהות ורכושנות הנובעת מפחד שיקחו לו טברים או לאבד את הטריטוריה שלו. זה בסדר לדבר איתו בכעס ואפילו להרחיק אותו מחברים לכמה דקות . אבל לא צריך להמשיך את הכעס . כדאי להמשיך לדבר ולהסביר בלי להעניש . אם זה לא עוזר כדאי ללכת להדרכה הורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו