גמילה מחיתולים בגיל שנתיים ושלושה חודשים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים בגיל שנתיים ושלושה חודשים.
    מאיה
    11/10/2017

היי,
    בני בן שנתיים ושלושה חודשים. הוא פעוט מאוד נבון לגילו, אוהב שיגרה קבועה , דעתן ועקשן (באופן הכי חמוד שיש:) .
    לכן את תהליך הגמילה אני מנסה להתחיל בעדינות ובהדרגה. קנינו סיר. אני מניחה אותו במקום קבוע בחדר הרחצה ומציעה לו כמה פעמים ביום לשבת עליו. הוא תמיד אומר לי לא, אבל רק כדי לדחות את שעת השינה הוא מבקש לשבת על הסיר בזמנים הקבועים שלפני שנת הצהריים ושנת הלילה.
    ורק אז הוא עושה שם פיפי. עד כה בשלושה שבועות הוא עשה רק פעמיים גם קקי וזה היה במקרה כי כבר ישבנו שם איזה רבע שעה... אבל מרגישה שזה תקוע במצב כזה שהישיבה בסיר באה רק כדי לדחות עליה למיטה, וכל יתר הפעמים שאני מנסה הוא מסרב בתוקף (עד כדי צרחות כשאני מנסה לקחת אותו) לא מוכן ללבוש את תחתוני הגמילה החדשים שקניתי לו ומסרב לתהליך עד שאני אומרת שהולכים לישון ופתאום יש הסכמה.
    האם כדאי לחכות שמשהו ישתנה ויתקדם מעצמו ?(כי אני רואה שיש לו מודעות מלאה לציפייה שלנו ממנו)
    או שעלי לעשות משהו אחר כמו להפסיק להציע לתקופה או להציע בדרך אקטיבית יותר ?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים

טובי פלד
    11/10/2017

שלום רב מאיה
    לא כל כך משנה מה תעשי הכי חשוב בלי לחץ שלך ובלי לחץ על הילד.
    לדעתי הכי טוב שתמשיכי כך באווירה טובה וזה יבוא מעצמו
    את יכולה גם להזיז את הסיר ולהחזיר אותו אחר יום.
    לא צריך להגיע למצב של צעקות ובכי זה מחטיא את המטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו