בכורה בת שנה וחצי שינתה התנהגות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכורה בת שנה וחצי שינתה התנהגות
    ‪Mor Kashani‬‏
    04/11/2017

שלום רב,
    בתי הבכורה בת שנה וחצי. ילדה מאוד נוחה ונבונה, מבינה המון ומתפתחת בהתאם לגילה.
    בתקופה האחרונה רוצה בעיקר את אמא כל היום ובשבוע - שבועיים אחרונים נהייתה רגישה מאוד, יכולה שעות להימרח רק עליי וכל מספר שניות להגיד "אמא" תוך כדי שלעיתים מתחילה לבכות ואף להכות אותי בפנים.
    היא לא רוצה ללכת לאף אחד ועד לפני שהתחילה התקופה הזו לא היתה לה בעיה והיתה חברותית ומחוברת לכל בני המשפחה.

חשוב לציין שאני בסופו של הריון שני ומתחילה לחשוב שאולי היר מבינה שהמצב בבית עומד להשתנות עם לידתה של אחותה.

אני מתןסכלת ולא יודעת מה לעשות, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא. תודה רבה מראש, מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ahbuh v,bvdu, c,hbue,

טובי פלד
    05/11/2017

שלום מור
    אפשר להבין את המצוקה שלך כשהילדה משנה את ההתנהגות בצורה כזאת. כנראה זו תגובה חרדתית לשינוי שחל בך ובמשפחה ולאפשרות שיהיה לה עוד אח או אחות היא זקוקה להסבר נוסף ולחיזוקים.
    אם זה לא עוזר כדאי לפנות לעזרה מקצועית קצרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו