תינוקת בת חודשיים לא רגועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת חודשיים לא רגועה
    לנה
    17/12/2017

שלום אשמח לעזרה!
    תינוקת בת חודשיים שכמעט אף פעם אינה רגועה! היום שלנו מלווה בהמון המון בכי! רק בבוקר כשהיא מתעוררת היא מחייכת וממלמלת אך במהלך היום לרוב בוכה ומקטרת. כבר בבית חולים לא ישנה כמעט..נרגעה רק בידיים והגענו למצב שהיא ישנה רק עלינו אחרת לא נרדמת. עכשיו במהלך היום היא לא ישנה.. עשר דקות פה עשר דקות שם.. ורואים שהיא ממש עייפה לא מפסיקה לפהק ..ובלילה ישנה משהו כמו 8 שעות לא רצוף.. מצליחים להרגיע אותה רק על כדור פיזיו וגם זה לא תמיד.. אפילו בעגלה היא לא מוכנה להיות. היינו אצל הרופאה והיא אמרה שזה שילוב של גזים והאופי שלה.. זה לא נראה כמו גזים .. אני רואה כשהיא מתפתלת מכאבים וזה לא תמיד המצב, רק בערב. אני מיואשת כבר ומרגישה שאולי אני עושה משהו לא נכון. מתי זה עובר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוקת לא שקטה

טובי פלד
    20/12/2017

שלום רב לנה
    נסו לתת לה סביבה רגוע ממתחים ותנו לה לישון אתכם בלילה זה טוב בשבילה.שימו לה מוזיקה מרגיעה, בהמשך זה יעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו