חרדות של ילד בכור מאח נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות של ילד בכור מאח נוסף
    מאיה
    19/08/2018

אני בהריון שלישי, בין הגדול לקטנה יש קשר נהדר, הם ממש מקסימים יחד (הלוואי שישאר ככה לנצח) עכשיו אני בהריון שלישי, הוא לגמרי בעניינים ועוקב ושואל ומתעניין ואני שמה לב שהוא בעיקר שואל מה ישתנה אחרי שהוא יוולד, אם הם יהיו חברים ואם הוא יעדיף את הקטנה על פניו ועוד כל מיני דברים קטנים שמעידים על דאגה למקומו ועל חרדה קלה לקראת הלידה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדות של ילד בכור מאח נוסף

סימונה פלג
    19/08/2018

שלום מאיה.
    טבעי שבנך יחשוש לקראת השינוי הקרב ובא. כל אחד מכם הולך לעבור שינוי עתה. כל אחד יגיב ויקבל אחרת את השינוי.
    אומנם מעמדו כאח בוגר לא משתנה אך בכל זאת הוא מבין שזה להיות אח לשני אחים קטנים וזה מעורר את החשש והדאגה. לכן
    חשוב שיקבל תשובה על כל שאלה שישאל.
    אם תוכלי למצוא זמן אישי להיות אתו לבד , לשוחח ולהרגיע לשתף במה שאת מרגישה לצד הרגשת הביטחון שאת מאמינה שגם היחסים עם האח הקטן יהיו טובים. שאתם שם לצידו ואתו. למרות שמגיע עוד אח., וכו...
    המון בהצלחה, לידה קלה ואשמח להתעדכן.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו