גיל שנתיים הנורא- האם לערב טיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל שנתיים הנורא- האם לערב טיפול?
    טליה
    25/12/2018

שלום לכל מי שקורא/ת..
    משתפת אתכם, ביתי הבכורה בת שנתיים וחצי. ילדה מקסימה, חיובית, חייכנית ובוגרת קטנה.
    נכנסה לפעוטון לראשונה באוקטובר, 2018.
    הכל טוב ויפה, משתלבת ואוהבת ללכת לפעוטון.
    בחודש האחרון הילדה שלי התהפכה לגמריי.. מתחילה להתנהג שונה.מבקשת מוצץ (כבר שנה שהיא ללא מוצץ) ,מחפשת לאחוז חיתול (דבר שלא נעשה לפניי כן)
    , זורקת חפצים.
    והכי הכי חמור וקשה עבורי, היא מסתייגת ממני.. לא רוצה ממני דבר..אני מוזגת לה אוכל והיא מעיפה, כוס שתיה, מעיפה.חטיף,מעיפה..
    מבקשת שאבא שלה יימזוג אוכל, יישחק איתה וכל הדברים השגרתיים.. ממני היא מסתייגת לחלוטין..
    בבקרים זה בכי החל מ6 וחצי ועד הכניסה לגן. כשמגיעה לבית שוב בכי ובכי ..זורקת חפצים ומתעלמת ממני.
    מישהי חוותה דבר דומה/ התנהגות דומה שמאפיינת את הגיל?
    (אציין שיש לנו תינוקת בבית -בת שנה)

תודה לעונות, ממני אמא שהלכה קצת לאיבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיל שנתיים הנורא

סימונה פלג
    26/12/2018

בוקר טוב טליה יקרה.
    גיל שנתיים מאופיין בגילוי העצמאות הראשונה של הילד על עצמו וההשפעה של ההתנהגויות שלו על סובביו (ההורים). זהו תהליך טבעי של מה שאתם חווים.
    אני חושבת שהדרכה יכולה לתת לכם כלים בשעה מאתגרת זו עם בתכם ובכלל כלים איך לנהוג.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו