מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 3.5 לא רוצה להישאר לבד בחוג שכבר מכירמילי09/01/2019
היי,
בני בן 3.5 והולך לחוג עם בני גילו בו הוא נהנה ומשתתף ממש יפה. כבר שנה שניה עם אותה מדרכיה.
הבעיה היא שהוא היחיד שאינו רוצה שאמא או אבא יצאו מהשיעור.
נוכחותי או נוכחות בעלי אינה מונעת ממנו להשתתף יפה ולהנות ואף להפך, הוא ממש פורח שם בעיקר מאז שהבטחתי לו שלא אשאיר אותו לבד, ותשומת ליבו התפנתה להנאה מהפעילות ולא לדאגה שישאר לבד, כפי שהיה לפני זמן מה. ובכל זאת המדריכה מבקשת מאיתנו לנסות לצאת בשבוע הבא .
לי זה מרגיש לא נכון לנסות כי אני רואה שבני פוחד מכך מאוד וגם דיבר איתי על כך לפני חודש כשניסינו לצאת מהחדר.
החשש שלי הוא שזה יגביר את החרדות שלו ויצור רגרסיה שכבר היתה והוא מתגבר עליה יפה.
האם זה נכון בגיל כל כך צעיר לצפות שילדים יהיו בסדר עם להישאר לבד בחוגים?
קיים לחץ מהמדריכה וממנהלת החוגים שהורים לא ישארו
בחדר ואני מנסה להכניס פורפורציות למצב כי בעיניי בסה"כ הם קטנים. יהיה לי מאד חבל אם הוא לא ימשיך בחוג שהוא כל כך אוהב, מחכה לו כל שבוע וממש ופורח שם רק כי מפריע למדריכה שאני יושבת שם בצד . האם זה לא קצת מוגזם בעינייך דרישות כאלה מילדים בגיל הרך והקטן כל כך?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3.5 לא רוצה להשאר לבד בחוג
סימונה פלג09/01/2019מילי יקרה בוקר טוב.
זה לא מוגזם לבקש מילד שישאר בחוג, במיוחד שהוא מכיר את החוג , המדריכה והשיעור.
צריך לקחת בחשבון שאף הורה לא נשאר עם הילד בחוג, כך שאני מניחה שזה מצב שיוצר בעיתיות.
וצריך לכבד את כללי החוג.
אני מציעה להגיד לו שאת מחכה לו מאחורי הדלת, על מנת שהוא לא יפסיד החוג שאוהב ואם לא משתף פעולה, כנראה צריך לעזוב, כי יש כלליפ ואנחנו מכבדים.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)