הורים טריים לתינוקת בת שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורים טריים לתינוקת בת שבועיים
    ניקול
    13/01/2019

שלום,
    הורים טריים לפעוטה בת שבועיים ו3 יום, נישמח לעזרה.
    מלפני כמה ימים התינוקת פלטה לנו כי האכלנו אותה יותר מדי מאותו יום אנחנו ממש מפחדים לכן משתדלים לתת לה בדיוק כל 3 שעות ו60 מ"ל. אך לפעמים היא מתעוררת לי שעתיים אחריי האוכל ומבקשת עוד ( מביאים לה מוצץ והיא מתחילה למצוץ אותו כמו את הבקבוק ואז יורקת ובוכה או מוצצת את האצבעות שלה) ואז אני משלימה לה את ה40 מ"ל ולפעמים 60 מ"ל והיא לא פולטת. הם זה בסדר? איך אנחנו יכולים לדעת שלא מאכילים יותר מדי?
    בנוסף היא כל הזמן משמיע קולות מוזרים כל פעם אחריי ארוחה, האם זה גזים? או שכבד לה האוכל?
    לפעמים את הארוחה של 60 מ"ל אנחנו מחלקים ל3 הכוונה מאכילים אותה קצת ואז מרימים לגרפעס וככה 3 פעם עד שלא מסיימת את ה60 מ"ל? זה עוזר לאוכל להתכעל בצורה יותר טובה?
    ושאלה אחרונה איך ניתן להקל על הגזים? נראה שהיא לפעמים מתאמצת תוך שינה מזיזה את הרגליים כל הזמן... נראה שמשו מפריע לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורים טריים לתינוקת בת שבועיים

סימונה פלג
    13/01/2019

ניקול יקרה מזל טוב
    ראשית יקרה, זה טבעי ונורמאלי שתינוקות פולטים.
    אני מציעה לתת לבתכם כל 3 שעות כפי שמומלץ את הכמות המומלצת. (60 מ"ל).
    עוד דבר חשוב, תמיד עדיף להגדיל במעט את הכמות(20 מ"ל),כדי שישאר עודף, ואז לקראת הסוף היא לא תרצה עוד ,ואת תדעי שהיא סימה לאכול.
    תינוק לא אוכל , דוחף לעצמו מעבר למה שהוא צריך, הפליטות הן טבעיות כפי שצינתי.
    הקיבה של התינוק גדלה כל הזמן. ולכן לפעמים יהיו גירויים או קולת שזה טבעי לחלוטין בכל המערך הזה.
    אני מציעה וממליצה בחום, להתייעץ עם טיפת חלב, בתחנה אתם אמורים לקבל מענה על כל שאלה ושאלה. במיוחד בהורות ראשונה.
    בנוסף, אני חושבת שאת אמורה להפגש עם רופאת ילדים . כדי לבדוק את הילדה ולתת הסברים וכו..
    אשמח להתעדכן יקרה
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו