מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד מסרב לעזוב, את הגןנעמי25/06/2019
היי, בני כמעט בן 3,בגן פרטי. בשבוע האחרון חווה פרידות קשות בבוקר, לא רוצה ללכת לגן.נצמד אליי. אך משם שולחים תמונות שהוא שמח ומאושר. וכשאני באה לגן לקחת אותו נצמד לגננת ולא רוצה לבוא איתי. אומר שהוא רוצה להישאר בגן ובוכה. רק אחרי סאגה מאוד ארוכה מצליחה לקחת אותו. מה הסיבות האפשריות להתנהגות הזו לדעתך? ואיך להתמודד עם זה שבוכה כשאני באה לקחת אותו ולא רוצה לבוא אליי(גם עם בעלי ככה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מסרב לעזוב את הגן
סימונה פלג26/06/2019נעמי יקרה בוקר טוב.
האם בבית ישנם גם אתגרים מצידו ללכת ממקום למקום? (מעברים)
האם משהו השתנה במסגרת המשפחתית?
איך בכל זאת הוא משתכנע לבוא איתכם? מה אתם עושים או אומרים לו?
לגבי הבכי:
אני מתארת לעצמי שזה קצת מביך שאתם באים לגן והוא לא רוצה לבוא אתכם. קחי נשימה יקרה. לדעתי זה קשור למעברים.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
נעמי26/06/2019תודה על תשובתך. בבית אין בעיה ילד חכם. מסבירים לו לפני וגם אם קשה לו משתף פעולה וילד מדהים. אני מגיעה לגן ומחכה לו בערך 20 דקות עד, שנרגע הוא בתוכו ואני בחוץ בחצר הגן. וגם אז ככה ככה. זב פשוט לא תמיד מתאפשר הזמן הזה. אתמול פשוט לקחתי ככה צורח עד עמקי נשמתו. הרגשתי נורא. הוא ילד מאוד נוח וחייכן בדרכ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
סימונה פלג26/06/2019אני מציעה לשוחח עם הילד,
לשתף אותו מה את מרגישה כשהוא מגלה התנגדות ללכת הביתה. שיתוף ממקום אמפטי , לא ממקום של כעס ועצב וכו...
דבר נוסף: מה ואיך הוא מציע לעשות כדי שהפרידה תיהיה יותר נעימה לשניכם.
אשמח להתעדכן.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
נעמי27/06/2019ניסיתי.. הוא פשוט אומר שהוא רוצה להישאר עוד, בגן. וכשאני שואלת אותו אם רוצה שאבוא מאוחר יותר עונה שכן. ואז, אני אכן באה יותר מאוחר אבל לא מאוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
סימונה פלג27/06/2019הייי,
אוקייייייי, הגדירי לעצמך זמן יקרה. כמו:
"עוד 5 דקות ואנחנו הולכים" לא לעשות איתו משא ומתן. כי אז זה יוצר מעגל של דחייה לעזוב .כשאת אומרת לו שאת מאפשרת עוד 5 דקות , נניח. היי החלטית ונחושה בהעברת המסר. כלומר עם ביטחון ויציבות.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)