התקפי זעם בת שנתיים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם בת שנתיים וחצי
    סקאלי
    29/10/2019

יש כלכך הרבה יועצים יועצות פורומים ,ספרים ,הדרכות הורים ,הרצאות וכולם נותנים לך תקווה שאצלם הפתרון .
    והכל כסף והרבה כסף ,אך יודעים במי לבחור ?להיות ממוקדים .
    ולא להתפזר.
    הבת שלי בת שנתיים וחצי מאז שנכנסה למעון חדש ,יש לה התקפי זעם,בזמן ההתקף היא צורחת ,מסרבת שנתקרב אלה ,אני פוחדת לגשת פוחדת לדבר שלא תצרח יותר ויותר .
    לפעמים ההתקף קצר ולפעמים ארוך זה מלווה בזריקת דברים .
    אך אני יכולה לעזור לה להירגע ואפילו להגיע למצב שלא היו לה התקפי זעם כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם בת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

• התקפי זעם בת שנתיים וחצי

סימונה פלג
    29/10/2019

סקאלי יקרה
    נגעת בנקודה כל כך נכונה. מרוב ידע ומידע לא יודעים במי ובמה להתמקד.
    אנסה לעזור לך:
    הדבר הראשון: קחי נשימה עמוקה יקרה. הכל בסדר. בתך עברה שינוי. יחד עם זאת היא מגלה את היכולות והכוחות שלה. את השפעתה עלייך כאמא.
    עצה ראשונה: לא להסביר לה או לנסות לדבר איתה הרבה. נהפוך הוא, להיות בשקט ובהזדמנות הראשונה שהיא תתן לך לחבק לחבק ואמץ אל ליבך. ממקום של אמפטיה , הכלה ואהבה.
    לגבי זריקת החפצים אני מציעה כן לנסות להניע אותה מכך ושוב , בלי לדבר הרבה, לחבק אותה ולהרגיע .
    כלמר: השקט והחיבוק יביאו אותה למצב של רגיעה ואמונה בך. שאת לא כועסת ולא עצבנית.
    התקפי זעם אופיניים בגיל זה. והדרך הטובה למזער אותם או יותר נכון לא לתת להם מקום יתר על המידה היא: כבתך רגועה על ידי משחק בובות ומשחק תפקידים לנסות להבין על מה היה הכעס ולשאול מה יכול לעזור לה.
    מקווה שהארתי קצת את המצב.
    אשמח לשמוע איך הלך.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו