מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי זעם בת שנתיים וחציסקאלי29/10/2019
יש כלכך הרבה יועצים יועצות פורומים ,ספרים ,הדרכות הורים ,הרצאות וכולם נותנים לך תקווה שאצלם הפתרון .
והכל כסף והרבה כסף ,אך יודעים במי לבחור ?להיות ממוקדים .
ולא להתפזר.
הבת שלי בת שנתיים וחצי מאז שנכנסה למעון חדש ,יש לה התקפי זעם,בזמן ההתקף היא צורחת ,מסרבת שנתקרב אלה ,אני פוחדת לגשת פוחדת לדבר שלא תצרח יותר ויותר .
לפעמים ההתקף קצר ולפעמים ארוך זה מלווה בזריקת דברים .
אך אני יכולה לעזור לה להירגע ואפילו להגיע למצב שלא היו לה התקפי זעם כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי זעם בת שנתיים וחצי
סימונה פלג29/10/2019סקאלי יקרה
נגעת בנקודה כל כך נכונה. מרוב ידע ומידע לא יודעים במי ובמה להתמקד.
אנסה לעזור לך:
הדבר הראשון: קחי נשימה עמוקה יקרה. הכל בסדר. בתך עברה שינוי. יחד עם זאת היא מגלה את היכולות והכוחות שלה. את השפעתה עלייך כאמא.
עצה ראשונה: לא להסביר לה או לנסות לדבר איתה הרבה. נהפוך הוא, להיות בשקט ובהזדמנות הראשונה שהיא תתן לך לחבק לחבק ואמץ אל ליבך. ממקום של אמפטיה , הכלה ואהבה.
לגבי זריקת החפצים אני מציעה כן לנסות להניע אותה מכך ושוב , בלי לדבר הרבה, לחבק אותה ולהרגיע .
כלמר: השקט והחיבוק יביאו אותה למצב של רגיעה ואמונה בך. שאת לא כועסת ולא עצבנית.
התקפי זעם אופיניים בגיל זה. והדרך הטובה למזער אותם או יותר נכון לא לתת להם מקום יתר על המידה היא: כבתך רגועה על ידי משחק בובות ומשחק תפקידים לנסות להבין על מה היה הכעס ולשאול מה יכול לעזור לה.
מקווה שהארתי קצת את המצב.
אשמח לשמוע איך הלך.
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)