התקפי זעם בת שנתיים וחצי המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם בת שנתיים וחצי המשך
    סקאלי
    18/11/2019

המצב לא נירגע אתמול בדרכי להדרכת הורים (הורות משמעותית)עשיתי הכנה ,הסברתי לה ,הבאתי לה כל מיני הפתעות ,אך שיצאתי מהדלת היא זעקה לשמיים ולא ידעתי מה לעשות ללכת לא ללכת ,הייתי חסרת אונים פחדתי שיקרה לה משהו ,חזרתי חבקתי אותה ,הסברתי לה וזה לא עזר ,ואז פשוט הלכתי כשהיא צועקת ,אמא שלי שמרה עליה .היא מאוד אוהבת את אמא שלי ,
    חשוב לי לציין כשהיא בבוקר הולכת לגן היא לא בוכה אומרת לי שלום ואפילו מחייכת,
    אני לא קבלתי שוב פידבק מההדרכה אני בשיעור השלישי ועדיין לא קבלתי משהו פרקטי ,להתחיל פרטני מחירים בשמיים ,
    הטריגרים שמדליקים אותה זה כשהיא לא מקבלת פל או כשהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה וכשאני יוצאת בערב מהבית לכל מיני סידורים היא מסרבת לעזוב אותי .
    אני רוצה להחזיר לבת שלי את השקט השלווה היא הייתה תינוקת מדהימה היא ילדה מדהימה פיקחית חכמה מבחינת התפתחותית היא אלופה שלי .רק הוויסות הרגשי עדיין בתהליך למידה ,אני צופה בסופר נני תוכניות חוזרות,הבנתי שאולי אני הבעיה הייתי רוצה שמישהו מבחוץ ישקיף ויאמר לי מה אני עושה לא בסדר ,אני גרה עם אמא שלי שאפשר לאמר שהיא גם מתערבת בגידול של הבת שלי ,שזה מביא אותנו לכעסים הרגלי שינה ,אכילה ,כמות המשחקים שאני קונה ,וכל מה שמסביב אולי אני צריכה לשנות משהו ביחס שלי כלפי אמא כי אנחנו 2 דעתניות שלא מוכנות להתפשר וזה מביא להתפרצויות הר געש,
    אני באמת לא יודעת אך להחזיר לה את הרוגע שהיה לה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך להתקפי זעם בת שנתיים.

סימונה פלג
    27/11/2019

סקאלי יקרה בוקר טוב.
    מתנצלת על איחור בתגובה.
    צר לי לקרוא את שכתבת.
    אני כן מאמינה בכל ליבי שאפשר לשנות ולפעול אחרת.
    ואני כן מאחלת תלך לחבור למשהי שתוכל להנחות אותך ולהראות לך דרך חדשה להתמודדות עם מה שאת מתארת.
    תמיד יש עוד דרך להתמודדות יקרה.
    בברכה
    סימונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו