גמילה מחיתולים בגיל שנה ו10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים בגיל שנה ו10
    אנונימי
    26/03/2020

היי, בתי בת שנה ו10 חודשים וזה היום החמישי לתהליך הגמילה.
    היא ילדה חכמה מאוד ותמיד הייתה מפותחת יותר אשר מהפעוטות בגילה, לפני תחילת הגמילה, בתקופת האחרונה אמרה לי קאקי ותמיד הפריע לה החיתול שהוא רטוב וביקשה להחליף. לפני 5 ימים התחלתי איתה את הגמילה מחיתולים בכל האהבה מאז זה כאילו לא הפריע לה שהבגדים רטובים, אני משיבה אותה כל חצי שעה בסיר והיא לא עושה כלום ברגע שהיא קמה ומלבישה אותה ישר כמה שניות היא עושה, והתחילה לשקר( אמא פיפי ואומר שם אחר שזה הוא שעשה את הפיפי) . עד היום רק פעם אחת עשתה פיפי בסיר.
    1. האם למשיך באותה טכניקה?
    2. איך לשכנע אותה שזאת היא שעשתה ולא מישהו אחר?
    3. האם יכול להיות שהיא עדיין לא מוכנה למרות שהיא מבינה טוב מה היא עושה?
    4. איך להתקדם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים בגיל שנה ו10

סימונה פלג
    26/03/2020

ערב טוב אנונימית
    תהליך גמילה מחיתול, מוצץ. הוא תהליך שלוקח זמן, ואצל כל ילד וילד זה יהיה שונה.
    האם המליצו לך לגמול את הילדה עכשיו?
    ולמה אני שואלת.
    בתקופה זו, אומנם אנחנו בבית, אבל זו תקופה לא רגועה או טבעית, לאף אחד מאיתנו. אלה לא החיים שלנו. הסבלנות ואורך הרוח שאנחנו נדרשים לכך, היא שונה עכשיו.
    אבל,
    אם התחלת את התהליך והתחלת אותו, אני מציעה:
    להציע לה ללכת לשירותים כל חצי שעה. ואם בורח לה, לא לאמת אותה,או להתעצבן וכו... אלא להוריד הבגד, לשים בכיור לשטיפה ולתת בגד נקי. פשוט.
    לא לאמת אותה יקרה אם זה שהיא אומרת שלא היא עשתה. לא הייתי נכנסת איתה כלל לדו שיח בענין זה.
    לגבי המוכנות, לעיתים יש הבדל בין ההבנה הקוגנטיבית למעשית. וזה מאוד הגיוני. אך המצב שבו אנו חיים עכשיו , בפני עצמו הוא מצב לא רגיל, ומתוח. אני חושבת שהדרישה להגמל יכולה להיות יותר מדי.
    אלא אם כן זה בא ממנה להגמל. ואז התהליך כמו שכתבתי בהתחלה.
    אשמח להתעדכן .
    בברכה
    סימונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו