מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד לעשות קקי בסירמירי26/04/2020
שלום
הבת שלי בגיל שנתיים התחילה גמילה מחיתול.
הכל נעשה בעידוד וכייף. תוך שבועיים כבר אפשר לומר שלמדה להודיע כשיש לה ועושה בסיר פיפי.
לגבי הקקי, פעם אחת יצא לה בסיר וכשקמה צרחה מפחד.
פעמיים מאז עשתה מחוץ לסיר, ומאז לא מוכנה בסיר.
או שהיא מתאפקת ונעלם או ששמים לה חיתול ועושה.
איך גורמים לה כן לעשות בסיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד לעשות קקי בסיר
סימונה פלג27/04/2020מירי יקרה ערב טוב.
הרפי יקרה. עשי פסק זמן. קחי שבוע ימים בלי לשאול אותה או להציע לה את הסיר וכו.. שימי לה החיתול, בלי לדבר או להסביר הרבה יקרה.
לאחר מכן:
הציעי לה לעשות את הקקי באסלה. כל זה בלי ללחוץ או לשכנע.
ואם היא מסרבת, זרמי איתה יקרה. זה יבוא.
אשמח להתעדכן,
בברכה
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה על גמילה
מירי28/04/2020גמילה מבקבוק מים.
ילדתי לפני חודשיים. ממש לפני הלידה הצלחתי לגמול אותה מלקיחת בקבוק מים למיטה ולשהות איתו כל הלילה ושנת צהריים.
כשילדתי הבקבוק חזר כיוון שלא הייתי בבית שבוע.
עכשיו חודשיים אחרי, איך שוב גומלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלת גמילה.
סימונה פלג29/04/2020מירי יקרה בוקר טוב
ומזלל טוב.
יש לי שאלה, כמה חשוב ועקרוני לך באמת לגמול אותה מהבקבוק?
למה אני שואלת:
בתקופה מטורפת זו ואחרי לידה, חשוב שנעשה עם עצמינו חשיבה מה חשוב לנו לשנות באמת, למרות הקושי ומה אפשר לוותר.
הרי את גמלת אותה כבר, והיית עם כוחות ונחישות לעשות את הצעד הזה.
השאלה שלי, תמיד לפני כל שינוי שאנחנו הולכים לעשות היא: כמה כוח יש לנו להיכנס לסדרת החינוך הזאת?
כי את כבר הצלחת בעבר יקרה.
אשמח להתעדכן יקרה.
בקרוב אעשה שיחת זום, מוזמנת לעקוב.
חג שמח יקרה לך ולמשםחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי לגמול
מירי29/04/2020חשוב לי לגמול
קורה הרבה שבמהלך היום שמה בקבוק ריק בפה וזה הורס שיניים.
היא בקושי שותה מכוס. למדה לשתות עם קשית שזה שלב התקדמות.
כשנרדמה ללא בקבוק, לא התעוררה בלילהוכשנרדמת עם הבקבוק היא מתעוררת בשעות שונות בבכי או צרחות לבקבוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגמילת בקבוק.
סימונה פלג29/04/2020היי מירי
אני מתארת לצמי שזה מאוד חשוב לך לגמול ובצדק יקרה.
בצדק.
הדרך הפשוטה לגמילה היא לסכם עם בתך החל ממתי שאת תחליטי, שאחרי ארוחת הערב או לפני השינה , היא שותה פעם אחרונה ודיי. והולכת לישון. ואז כשהיא קמה ומבקשת. את עומדת על שלך. בנחישות ובאהבה ואומרת לה שעכשיו לילה ולא שותים. זה דורש ממך הרבה סבלנות ו... התמדה.
מה שאומר את מאמינה בעצמך שאת חוזרת לתהליך הגמילה שהיא כבר עברה.
אגב, לגבי לקיחת הבקבוק לא לשם שתיה, הציבי חוקים ברורים במהלך היום. שהבקבוק הריק הוא לא מוצץ, ולא לוקחים סתם בקבוק ריק לפה.
מה שמחזיר אותך לאותה אמונה נחישות והתמדה בהחלטה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ♥️
מירי29/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגמילה מבקבוק.
סימונה פלג29/04/2020באהבה יקרה.
מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)