קושי בשינה אצל בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בשינה אצל בן שנתיים
    ל.א
    18/06/2020

שלום .
    הבן שלי בן שנתיים וחצי והוא יחד מקביל תודה לאל. הדבר הכי קשה שתמיד היה לי איתו זה שינה. לא הצלחתי ועדיין לא מצליחה להתמודד עם חוסר שינה. עד שעשה לילות לקח כמעט שנתיים. מתסכל מאוד. ועכשיו כבר כמעט שבועיים מידי לילה, קם ומתעצבן, לא מוצא את עצמו, רוצה מים ולא רוצה מים, רוצה שמיכה אבל לא רוצה שמיכה. הוא מתעצבן לא שומע כלום, מנסה לדבר בנחת, לגעת בו ולחבק אותו אבל הוא לא רוצה ודוחף אותי או את בעלי.
    לא מצליחה להרגיע אותו ובאיזשהו שלב אני צועקת כדי שישמש אותי אך כמובן שזה מחמיר.
    אז בעלי לוקח את התור ומצליח להרגיע אותו. אני אישית לא מצליחה להתמודד עם הלילות. אני הפוכה לגמרי, קמה בבהלה כל הזמן.
    והכי מתסכל שאני לא מבינה את בני. הוא רוצה ולא רוצה. מתעצבן ובוכה תמונות מלווה בצרחות שזה מפחיד. אני ממש חסרת אונים לא יודעת מה לעשות.
    מציינת שזה מאז שחזרנו אותו למעון. הוא "עלה כיתה". הוא לא רוצה להיכנס למעון כשמגיעים אבל נרגע לגמרי כשהוא כבר שם. שמים לו מוזיקה וריקודים והוא שוכח הכל. אבל ישקיע שהמטפלת אומרת שהוא בוכה וצורח לפני שעת האוכל (היא חושבת שזה מעייפות - הם אוכלים ברבע ל12 ואז שעת שינה והוא באמת נרדם השנייה אני מציינת שאצלי בבית הוא בחיים לא בוכה לפני שינה ואני משכיבה אותו יותר מאוחר מזה).
    בנוסף היא אומרת שכשמוציאים את הילדים לחצר משחקים וכשהגיע הזמן להיכנס לכיתה הוא לא רוצה.הוא רוצה להישאר בחוץ. יש את העניין הקריות גם .מידי פעם שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה אז צרחות והכי. זה שלב אני מבינה ומנסה לפעול איתו בעימות ונחת תמיד אבל קשה לי לפעמים לשמוע צרחות כי הוא לא מוכן לשמוע גם בטון נעים ורגוע .
    חסרת אונים בקיצור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בשינה אצל בן שנתיים

הוספת תגובה

• קושי בשינה אצל בן שנתיים.

סימונה פלג
    18/06/2020

שלום לך ל.א
    נשמע באמת שהילד עובר הרבה דברים. וזה מתבטא בהתנהגות.
    אני לא יודעת להצביע בדיוק למה ומה קרה.
    לדעתי כדאי להתייעץ עם מדריכה שתוכל לייעץ וללוות לתקופה מסוימת אתכם ההורים.
    המצוקה שלך מורגשת לי יקרה. וזה גם משפיע. ונוצר מעגל של חוסר אונים לכם כהורים ולילד עצמו.
    בברכה
    סימונה פלג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו