ילדה בת שנתיים ו7 דורשת הרבה תשומת לב בשעות השינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים ו7 דורשת הרבה תשומת לב בשעות השינה
    מור
    17/08/2021

יש לנו טקס שינה שמתחיל בשעה 7 שכולל ארוחת ערב מקלחת ומיד מיטה. יש פעמים בודדות שהיא עושה קצת בעיות אבל לא משהו שקשה להתגבר עליו. בתקופה האחרונה (שבועיים האחרונים בערך) היא ממש עושה בעיות... דורשת בבקבוק ועוד מבקשת שיהיה בקבוק שלא עד הסוף, מבקשת טלוויזיה, כל שנייה קמה אלינו לדבר, מדברת בטון בוכה צועק ומפונק והתחילה להוריד טיטול ולעשות קקי על המיטה. כל זה היא לא מוכנה שאבא שלה יתערב בכלום ורק אני אהיה פעילה מה שמקשה עליי מאוד . אנחנו כבר עייפים יש לנו עוד תינוק בבית הצרחות האלה המלחמות האלה מתישות, מה שגם היא הולכת לישון מאוחר ולפעמים אני אפילו נרדמת איתה זה פוגע בביחד שלי ושל בעלי. מציינת שבמהלך היום שום דבר מזה לא מורגש, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מור

Simona Pelleg
    22/08/2021

שלום מור,
    מתנצלת על התשובה המאוחרת.
    ילדים משתנים ועימם גם הבחינה שלהם אלינו כהורים.
    מה הכוונה?
    הם בודקים אותנו, מנסים אותנו בוחנים את התגובות שלנו וכו...
    ולכן אני מציעה לקחת נשימה עמוקה.

ולבדוק עם עצמך, עצמכם על מה אתם לא הולכים לוותר ועומדים על שלכם. כי... אם המסר שלכם יהיה ברור והחלטי זה מה שיעבור אלייה.
    מה גם, שהולדת האח החדש מביאה אותה לבדוק ולנסות אתכם.
    זכרי יקרה,
    היא מרגישה את הקושי והתסכול שלכם.
    קחו נשימה, דברו בינכם, החליטו מראש מי עושה ומה וצאו לדרך.
    מקווה שהצלחתי להבהיר את כוונתי ולעזור.
    בברכה
    סימונה פלג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו