משיכת שיער אצל ילדה בת שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכת שיער אצל ילדה בת שנתיים
    מיטל
    26/09/2021

שלום,אני רואה שלפני כמה שנים נשים רשמו את אותה בעיה כמו של הבת שלי השאלה אם הבעיה נפתרה ואיך טיפלתם הזה
    הבת שלי מושכת כבר במשך 3 חודשים בערך מושכת בעיקר לפני שינה או אחרי או יכול להיות גם בזמן הרדמות לא יודעת מה לעשות אני מיואשת ניהיה לה כבר שיער קצוץ ודליל , הייתה בחורה ששלחה לי תגובה על הנושא שאמרה כדי שהשיער יצמח שוב צריך לגלח את השיער לא יכולה לעשות את זה לבת שלי אני יכנס לדיכאון חוששת שהשיער לא יצמח לה מפחדת נורא עליה ועל זה שזה שיזיק לה מדי יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משיכת שיער אצל ילדה בת שנתיים

Simona Pelleg
    03/10/2021

שלום מיטל,
    מתנצלת על התגובה המאוחרת.
    הייתי מתייעצת לגבי וויסות חושי. בטח ובטח לא מגלחת את ראשה. בנוסף:
    לא מעירה לה,
    לא מדברת ומסבירה לה שוב ושוב, אם במקרה וזה קורה.
    כשרואה שהיא מתחילה למשוך לוקחת אותה ומחבקת אותה. מנסה להסיח דעתה ללא מילים.
    בהצלחה,
    בברכה,
    סימונה פלג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכת שיער וביקשתי הפניה לטיפול רגשי

מיטל
    03/10/2021

תודה סימונה אני בקשתי הפניה לטיפול רגשי מקווה שמדובר על אותו דבר
    בנוסף לוקחת איתה לקילנאית תקשורת כי היא לא מדברת ממש מילים בודדות וגם בקושי תודה על העידוד בקשר לגילוי הרגעת אותי אם ככה את אומרת שהשיער יצמח כמובן לאחר שהיא תפסיק למשוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו