אשמח לקבל יעוץ{ אולי ילד סקרן}

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל יעוץ{ אולי ילד סקרן}
    דניאל
    31/07/2008

הבן שלנו בן 9 הוא נישאר בחופש כמה שעות לבד בבית אחרי הצהריים בדקתי את ההיסטוריה במחשב וגיליתי שהוא נכנס לאתרי סקס . ורשם בגוגל "בחורות ערומות " וקיבל כול מיני תמונות שממש זעזעו אותנו . כששאלתי אותו הוא הכחיש ואמר שזה ווירוס וניראה מעט מפוחד ואפילו מעט בכה . ועוד ביקש מימני שאני יראה לו לאיזה אתרים לא יפים אני טוען שהוא ניכנס .כמובן שלא הסכמתי ואמרתי שאני יודע שהוא ניכנס. אמרתי לא שלא יכנס יותר לאתרים כאלה . ושאני לא מרשה מיכוון שזה לא יפה ושדרך אתרים כאלה אפשר לקבל ווירוסים. ממש לא יודע אך לנהוג במצב כזה . כיצד אפשר למנוע מימנו להבא לא להיכנס לאתרים כאלה? מבלי לחסום לו אתרים . גם אישתי דיברה איתו וגם לה הוא הכחיש שעשה זאת . בדקתי את ההסטוריה במחשב של כול השבוע שהוא היה בחופש ונישאר לבד בבית . והכול היה בסדר . ניראה שזאת כניסה חד פעמית שלו לאתרים האלו . מה לעשות? אשמח לקבל יעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך,

דפנה תייר
    02/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך,

דפנה תייר
    02/08/2008

ראשית אומר שטוב ונכון אתה עושה בכך שאתה משגיח על מעשיו של בנך הצעיר.
    מעבר לכך אפנה אותך לאתר של איגוד האינטרנט הישראלי - בו תוכל למצוא התיחסויות לשאלות המטרידות אותך.
    דפנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו