השלב האורלי נתקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלב האורלי נתקע
    אילן
    08/11/2008

בן 25 ... מאז שאני זוכר את עצמי אני מתקשה לישון. השינה תמיד היתה לא רגועה, מתקשה להירדם, מתעורר באמצע הלילה מתוך חוסר שקט, או נירדם מהר ומתעורר מוקדם מאוד בבוקר אחרי מספר שעות בודדות של שינה, או לא נירדם בכלל, או שילוב של כל התכונות. אני מאוד מתעניין בפסיכולוגיה ופסיכואנליזה ולומד את התחום. הורי סיפרו לי שאף פעם לא אהבתי למצוץ בילדות, לא לינוק, לא מוצץ. כנראה שחווית המציצה בילדות חסרה לי. האם עיניין זה עלו7ל להיות הגורם לבעיות השינה שמלווים אותי עוד מהילדות? אני זוכר את עצמי אוהב מין עוד מגיל 5 . חושב על זה מאוד וזוכר שמחשבות על מין היו עוזרות לי להירדם. האם יש קשר לכל זה ומה דעתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלב האורלי נתקע

הוספת תגובה

• שלום אילן,

דפנה תייר
    08/11/2008

בעיות שינה יכולות לפגוע עד מאוד באיכות החיים. לאור העובדה שבעיות השינה שלך נמשכות מאז ילדותך ועד היום אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה שלך ולבקש הפנייה למעבדת שינה.

לילה טוב (:
    דפנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

אילן
    08/11/2008

כבר עשיתי פעמיים בדיקות שינה במעבדה והכל מראה תקין. בדיקות דם תקינות גם הם... אין שום הפרעות נפ0שיות שבגללם יכול להיווצר נדודי שינה כמו דאגות, פחדים , הסתבכיות וכו. לדעתי יש כאן שורש בילדות. הוריי מספרים שלא אהבתי לינוק ולא למצוץ מוצץ. האם יש אופציה שכאן מקור הבעייה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב שלום,

דפנה תייר
    09/11/2008

אם ברצונך לחקור, לחפור ולחפש את שורשי הבעיה בחוויות הילדות שלך - אזי רצוי שתפנה למטפל מהאסכולה הפסיכודינמית, בתקווה שתוך כמה שנים אולי תצליח להבהיר לעצמך דברים ואולי זה יקל עליך.
    אם ברצונך לפתור את הבעיה העכשווית שלך ולנסות לשפר את איכות השינה שלך כיום - רצוי שתפנה למטפל מהאסכולה ההתנהגותית- קוגניטיבית, בהנחה שתוך פרק זמן סביר תתחיל לחוש הקלה ושיפור באיכות חייך בכלל ובאיכות שנתך בפרט.
    בהצלחה,
    דפנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו