לדפנה שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדפנה שאלה נוספת
    ענבל
    16/11/2008

דפנה שלום רציתי לשאול שאלה נוספת בקשר לנועם,נועם בן שנתיים כפי שכבר ציינתי והוא נמצא איתי בבית ,הוא עדיין לא הולך לגן אני מעסיקה אותו במשך היום במשחקים,ספרים,עבודות יצירה ומשתדלת לגוון לו את הפעילויות כולל הליכה כמעט יום יומית לגן השעשועים ובנוסף יש לו אחות בת 5 שנמצאת בגן כמובן, יכול להיות שהעובדה שהוא בבית משפיעה על ההתנהגות שלו מעבר לכך שאני עדיין מניקה אותו והוא קצת מפונק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדפנה שאלה נוספת

הוספת תגובה

• ושוב שלום ענבל,

דפנה תייר
    18/11/2008

ניתן להתרשם שאת אמא מאוד מסורה ומשקיעה הרבה בטיפול ובחינוך ילדייך, ובנועם בפרט.
    בודאי כל זה תורם רבות להתפתחותו.
    עם זאת אני נוטה להסכים עם ההנחה הסמויה שבדברייך שהעובדה שנועם איתך בבית, שאת עדיין מניקה אותו, שהוא מפונק ושהקשר שלכם מאוד חזק - עלולים לפגום באופן מסויים בהתפתחותו החברתית-רגשית של נועם ויתכן והם אחראיים לבעיות ההתנהגות הלא פשוטות שלו.
    עלייך לדעת שלעיתים קשר הדוק וסבוך מדי בין אם לבנה, שאינם הולמים את גילו ושלב התפתחותו של הילד, עלול להפוך לקשר בעייתי.
    לפחכך הייתי ממליצה לך על קבלת ייעוץ מקצועי ומעמיק יותר בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו