אשמח אם תוכלו להמשיך לענות לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח אם תוכלו להמשיך לענות לי
    שלי
    03/12/2008

כמה הודעות מטה בנוגע לתלישת שיער...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלישת שיער - המשך

מיכל דביר קורן
    07/12/2008

שלי,
    תלישת השיער של בתך הינה הרגל שהיא כנראה פיתחה לשם הרגעה-עצמית. אני מניחה שהרגל זה ימשך עד שהיא תצליח לסגל לעצמה שיטות התרגעות נוספות, שונות, שיקנו לה את אותן תחושה נעימה ומרגיעה. את יכולה לסייע לה בכך שתרחיבו יחד את האפשרויות. למשל, הנחת הבובות במיטתה והכוונתן ללטפן היא אחת מהן, אם כי מניסיוני זה לא תמיד עובד...לא תמיד אנחנו מצליחים לשכנע ילד לחבב את הצעצוע שאנו בוחרים עבורו, אבל אם זה הצליח, נסי להמשיך בכך זמן-מה. כמובן שלא ניתן לדעת מתי היא תפסיק לעשות כך, אך העובדה שאינה תולשת לעצמה את השיער או מכאיבה לעצמה בדרכים נוספות הינה מעודדת. מה קורה בשנת הצהרים? איך היא נרגעת כשהיא מקבלת מכה? נעלבת? על מנת לסייע לה ולכם חשוב להבין את האופן בו היא נרגעת בהקשרים שונים - האם לבד, עם ההורים וכו'.
    כאמור, אם הרגל זה לא נפסק לאורך זמן או מתרחב לכדי מועדים נוספים במהלך היום מומלץ לפנות לקבלת עזרה מקצועית.
    בהצלחה (וסליחה על השהות בתשובה - פנייתך החוזרת נשמטה...)
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו