בת שנה ושולשה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה ושולשה חודשים
    סיגל
    26/12/2008

ביתי ילדה מאוד פעילה מלאת מרץ מטפסת על כסאות מבוגרים ומתיישבת עושה דברים מסוכנים נוגעת בכל דבר אם יש לה משהו ביד והיא לא מעוניינת בו פשוט זורקת מהיד ילדה ליצנית עושה פרצופים צוחקת מתחברת עם כל אחד ילדה עקשנית שהכל צריך להעשות איך שהיא רוצה אם היא מעונייינת במשהו ולא מקבלת בכי וצרחות חבלז ,כבר בגיל הזה רואים שהיא יודעת מה היא רוצהיש מצבים ביום שהיא עוברת מדבר לדבר היא לא בגן היא איתי בבית אני סוגרת את החדרים שלא תכנס ותחבל פשוט כך, היא רואה טלויזיה בעמידה אם בישיבה 5 דקות ומתרוממת מהכסא אם אני מכניסה אותה ללול היא בוכה אך משחקת גם 5 דקות ורוצה לצאת , האם התאור שלי נראה כמו ילדה שובבה או יש מה לדאוג בהיפראקטיביות ? נ.ב שאני הולכת איתה לרופא היא בוכה בכניסה לדלת ומחזיקה את המשקוף לא נותנת שיבדקו אותה בכי הסטרי שהיתה יותר קטנה בכתה אך לא שמתי דגש על זה היום זה ממש בהיסטריה מזה? אין ניתן להרגיע אותה ? אנשים שאוהבים אותה אומרים לי שהיא ילדה חכמה סקרנית עקשנית ומפותחת לגילה אך הרבה אומרים שהיא קשה ואינדיאנית האמת שקשה לי פעמים איתה אך היא באמת מקסימה וחכמה לפי ספר התפתחות ילדים היא עושה דברים שילדים בני שנה ותשע עושים מצד אחד אני מעריצה אותה מצד שני גם חוששת האם יש סיבה לכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה ושולשה חודשים

הוספת תגובה

• שנה ושלושה חד

סיגל
    26/12/2008

יש לציין שהמוטוריקה עדינה וגסה מפותחת מאוד אצלה, בלילה היא מתעוררת וקוראת אמא ואני לוקחת אותה אליי לישון מעיפות ,פעם הספיק מוצץ וחוזרת לישון בצהריים אני נותנת לה להרדם לבד ובלילה מרדימה אותה על בקבוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום סיגל,

דפנה תייר
    26/12/2008

רק מקריאת התיאור שלך את ביתך - ניתן להתעייף (:
    לפיכך אני מתארת לעצמי שלהיות איתה ימים שלמים עשוי להיות מאתגר מאוד ואף מתיש למדי.
    אין ספק שביתך פעילה ביותר, וכנראה גם סקרנית ומפותחת לגילה. לו היתה במסגרת גן ניתן היה להשוות את התנהגותה שם להתנהגותה בבית, והגננת יכלה לתרום לנו מניסיונה ומהתרשמותה מביתך, וזאת מנקודת מבט מקצועית ואובייקטיבית יותר.
    איני יודעת לומר אם ביתך אכן בעלת פעלתנות יתר או שמא אינה זוכה להצבת גבולות ראויה ("אני מעריצה אותה" - את כותבת, ואצלי מתעורר חשד לפינוק יתר וקושי בהטלת סמכות). בגיל צעיר כזה קשה מאוד לאבחן היפראקטיביות. עם זאת, אם התנהגותה תמשיך להטריד אותך יתכן ורצוי שתשקלי לפנות לגורם מקצועי על מנת שיעזור באיבחון ביתך.
    בברכה, דפנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי לשים פסיק מידי פעם

דורי
    17/03/2009

אולי זה ירגיע את הילדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי סיגל

אבא של דורין
    27/03/2009

שלום לך הבת שלך בגיל בתי 23/08/2007 אותם התנהגות אותו תיאור לא מאפשרת לאחיות לבדוק אותה בטיפת חלב היא מתרוצצת בכל הבית קשה לה לקבל הוראות למשל כאשר אומר לה NO NO NO מתחילה לבכות ( פתיחת מגירות והוצאת סיכומים) או כאשר אומרים לה תני י נשיקה לא מאפשרת על אף משחקת עם מיקי ומיני ומחבקת אותם ונותנת להם לנשק אחד את השיני ומוציאה קולות של נשיקה ,והיום גם שרה וצוחקת ועושה פרצופים מול המראה אני גם מפחד מהסיפור של המראה שמדברת עם עצמה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו